Nabeschouwing Cyprus - Griekenland (1-0) || UEFA Nations League

Zaterdag 24 september 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League neemt Cyprus het zaterdag 24 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Griekenland. De wedstrijd wordt gespeeld in Neo GSP in Nicosía.

Via de Cyprus - Griekenland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cyprus - Griekenland (1-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Cyprus en Griekenland is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Kulbakov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Cyprus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Tzionis, waarmee Cyprus met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Cyprus.

Wedstrijdstatistieken Cyprus - Griekenland
Goals
1
0
Balbezit
29%
71%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
11
12
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
58
157
Gevaarlijke aanvallen
27
58
Passes
265
633
Overtredingen
18
17
Buitenspel
1
2
Corners
1
6
Wissels
5
5
LIVE Cyprus - Griekenland 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cyprus - Griekenland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Gele kaart Greece Gele kaart voor M. Siopis Greece
18' Doelpunt Cyprus Doelpunt M. Tzionis met assist van G. Kastanos Cyprus 1-0
46' Wissel Greece Wissel A. Bouchalakis voor M. Siopis Greece
46' Wissel Greece Wissel T. Fountas voor A. Douvikas Greece
58' Wissel Greece Wissel F. Ioannidis voor A. Bakasetas Greece
58' Wissel Cyprus Wissel C. Charalampous voor L. Loizou Cyprus
64' Wissel Cyprus Wissel A. Karo voor M. Tzionis Cyprus
75' Wissel Cyprus Wissel A. Gogic voor G. Kastanos Cyprus
76' Wissel Cyprus Wissel A. Kakoullis voor P. Sotiriou Cyprus
76' Wissel Cyprus Wissel M. Antoniadis voor N. Ioannou Cyprus
77' Wissel Greece Wissel A. Chatzigiovanis voor D. Kourbelis Greece
78' Wissel Greece Wissel S. Alexandropoulos voor D. Pelkas Greece
87' VAR: Afgekeurd doelpunt T. Chatzigiovanis Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel T. Chatzigiovanis Greece
88' Gele kaart Greece Gele kaart voor T. Fountas Greece
91' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor C. Kyriakou Cyprus
Video hoogtepunten en samenvatting Cyprus - Griekenland
Opstellingen Cyprus - Griekenland
De opstellingen van Cyprus en Griekenland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cyprus gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Griekenland zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cyprus - Griekenland

Cyprus en Griekenland spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Kulbakov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cyprus en Griekenland in de UEFA Nations League vond plaats op 9 juni 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Griekenland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Griekenland favoriet. 1 keer wist de ploeg van Cyprus te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cyprus. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cyprus 0
Winst Griekenland 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cyprus op een 4e positie staat, terwijl we Griekenland terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Cyprus - Griekenland Opstelling Cyprus Opstelling Griekenland Live Cyprus - Griekenland Live Cyprus - Griekenland kijken Cyprus - Griekenland kijken Live Cyprus - Griekenland stream Cyprus - Griekenland Fox Sports Nabeschouwing Cyprus - Griekenland Uitslag Cyprus - Griekenland Statistieken Cyprus - Griekenland UEFA Nations League 2022/2023 Cyprus - Griekenland wedden Cyprus - Griekenland gokken Cyprus - Griekenland Unibet