Nabeschouwing Engeland - Italië (0-0) || UEFA Nations League 2022/2023

Zaterdag 11 juni 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Engeland het zaterdag 11 juni 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Italië. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Engeland - Italië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Engeland - Italië (0-0)

De UEFA Nations League 2022/2023 wedstrijd tussen Engeland en Italië geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Engeland en Italië gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Szymon Marciniak niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Engeland - Italië 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Engeland - Italië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Italy Gele kaart voor M. Locatelli Italy
29' Gele kaart England Gele kaart voor J. Grealish England
48' Gele kaart Italy Gele kaart voor F. Gatti Italy
64' Wissel Italy Wissel S. Esposito voor L. Pellegrini Italy
64' Wissel Italy Wissel W. Gnonto voor M. Locatelli Italy
65' Wissel England Wissel H. Kane voor T. Abraham England
65' Wissel England Wissel K. Phillips voor D. Rice England
65' Wissel England Wissel J. Bowen voor M. Mount England
77' Wissel Italy Wissel G. Raspadori voor G. Scamacca Italy
79' Wissel England Wissel B. Saka voor R. Sterling England
81' Gele kaart England Gele kaart voor J. Ward-Prowse England
87' Wissel Italy Wissel A. Florenzi voor F. Dimarco Italy
87' Wissel Italy Wissel B. Cristante voor M. Pessina Italy
88' Wissel England Wissel M. Guehi voor F. Tomori England
93' Gele kaart Italy Gele kaart voor S. Tonali Italy
Video hoogtepunten en samenvatting Engeland - Italië
Opstellingen Engeland - Italië
De opstellingen van Engeland en Italië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Engeland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Italië zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.