Nabeschouwing Faeröer - Turkije (2-1) || UEFA Nations League

Zondag 25 september 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League neemt Faeröer het zondag 25 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Turkije. De wedstrijd wordt gespeeld in Tórsvøllur in Tórshavn.

Via de Faeröer - Turkije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Faeröer - Turkije (2-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Faeröer en Turkije is onder leiding van scheidsrechter Sergiy Boyko geëindigd in een 2-1 overwinning voor Faeröer. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door V. Davidsen, waarmee Faroe Islands met 1-0 de leiding nam. Faroe Islands vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Edmundsson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 89e minuut wist Turkey de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Gurler. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Turkey kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergiy Boyko, waardoor Faeröer een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Faeröer - Turkije
Goals
2
1
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
2
2
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
25
12
Gevaarlijke aanvallen
7
5
Passes
292
548
Overtredingen
9
10
Buitenspel
2
1
Corners
1
3
Wissels
3
4
LIVE Faeröer - Turkije 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Faeröer - Turkije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor R. Joensen Faroe Islands
41' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Aktürkoğlu Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel M. Aktürkoğlu Turkey
50' Gele kaart Turkey Gele kaart voor B. Kutlu Turkey
51' Doelpunt Faroe Islands Doelpunt V. Davidsen met assist van S. Vatnhamar Faroe Islands 1-0
57' Wissel Faroe Islands Wissel M. Mikkelsen voor R. Joensen Faroe Islands
59' Doelpunt Faroe Islands Doelpunt J. Edmundsson met assist van J. Andreasen Faroe Islands 2-0
59' Wissel Turkey Wissel H. Dervisoglu voor B. Kutlu Turkey
59' Wissel Turkey Wissel S. Gurler voor K. Akturkoglu Turkey
59' Wissel Turkey Wissel I. Yuksek voor Y. Akgun Turkey
73' Wissel Faroe Islands Wissel K. Olsen voor J. Edmundsson Faroe Islands
82' Wissel Turkey Wissel U. Bozok voor E. Elmali Turkey
87' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor T. Gestsson Faroe Islands
89' Doelpunt Turkey Doelpunt S. Gurler met assist van S. Dursun Turkey 2-1
94' Wissel Faroe Islands Wissel P. Johannesen voor M. Olsen Faroe Islands
Video hoogtepunten en samenvatting Faeröer - Turkije
Opstellingen Faeröer - Turkije
De opstellingen van Faeröer en Turkije zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Faeröer gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Turkije zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Faeröer - Turkije

Faeröer en Turkije spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergiy Boyko en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Faeröer en Turkije in de UEFA Nations League vond plaats op 4 juni 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Turkije. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Turkije favoriet. 1 keer wist de ploeg van Faeröer te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Faeröer. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Faeröer 0
Winst Turkije 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Faeröer op een 3e positie staat, terwijl we Turkije terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Faeröer - Turkije Opstelling Faeröer Opstelling Turkije Live Faeröer - Turkije Live Faeröer - Turkije kijken Faeröer - Turkije kijken Live Faeröer - Turkije stream Faeröer - Turkije Fox Sports Nabeschouwing Faeröer - Turkije Uitslag Faeröer - Turkije Statistieken Faeröer - Turkije UEFA Nations League 2022/2023 Faeröer - Turkije wedden Faeröer - Turkije gokken Faeröer - Turkije Unibet