Nabeschouwing Gibraltar - Bulgarije (1-1) || UEFA Nations League 2022/2023

Donderdag 9 juni 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Gibraltar het donderdag 9 juni 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bulgarije. De wedstrijd wordt gespeeld in Victoria Stadium in Gibraltar.

Via de Gibraltar - Bulgarije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gibraltar - Bulgarije (1-1)

De UEFA Nations League 2022/2023 wedstrijd tussen Gibraltar en Bulgarije geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door G. Minchev, waarmee Bulgaria met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van L. Walker in de 61e minuut zorgde er even later voor dat Gibraltar weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Gibraltar - Bulgarije 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gibraltar - Bulgarije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor L. Walker Gibraltar
46' Doelpunt Bulgaria Doelpunt G. Minchev met assist van G. Milanov Bulgaria 0-1
60' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor A. Kraev Bulgaria
61' Penalty Gibraltar Penalty L. Walker Gibraltar 1-1
68' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor G. Torilla Gibraltar
71' Wissel Bulgaria Wissel K. Despodov voor M. Minchev Bulgaria
71' Wissel Bulgaria Wissel T. Nedelev voor I. Stefanov Bulgaria
74' Wissel Gibraltar Wissel R. Styche voor E. Brito Gibraltar
80' Wissel Gibraltar Wissel A. Mouelhi voor G. Torilla Gibraltar
83' Wissel Bulgaria Wissel A. Iliev voor F. Krastev Bulgaria
85' Wissel Gibraltar Wissel K. Ronan voor J. Valarino Gibraltar
85' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor D. Coleing Gibraltar
88' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor P. Hristov Bulgaria
91' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor L. Annesley Gibraltar
95' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor E. Jordanov Bulgaria
Video hoogtepunten en samenvatting Gibraltar - Bulgarije
Opstellingen Gibraltar - Bulgarije
De opstellingen van Gibraltar en Bulgarije zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gibraltar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bulgarije zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Julio César Ribas Vlahovic
Voorbeschouwing Gibraltar - Bulgarije

Gibraltar en Bulgarije spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Petri Viljanen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gibraltar en Bulgarije elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Winst Gibraltar 0
Winst Bulgarije 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gibraltar op een 4e positie staat, terwijl we Bulgarije terugvinden op de 3e plaats.