Nabeschouwing Griekenland - Noord-Ierland (3-1) || UEFA Nations League 2022/2023

Dinsdag 27 september 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Griekenland het dinsdag 27 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Noord-Ierland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Kamaras in Athens.

Via de Griekenland - Noord-Ierland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Griekenland - Noord-Ierland (3-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Griekenland en Noord-Ierland is onder leiding van scheidsrechter Filip Glova geëindigd in een 3-1 overwinning voor Griekenland. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door D. Pelkas, waarmee Greece met 1-0 de leiding nam. Northern Ireland kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Lavery, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette G. Masouras zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Greece de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor Greece vergroot nadat P. Mantalos de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Griekenland.

LIVE Griekenland - Noord-Ierland 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Griekenland - Noord-Ierland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Northern Ireland Wissel G. Saville voor J. Thompson Northern Ireland
14' Doelpunt Greece Doelpunt D. Pelkas Greece 1-0
16' Gele kaart Greece Gele kaart voor P. Mantalos Greece
18' Doelpunt Northern Ireland Doelpunt S. Lavery met assist van S. Davis Northern Ireland 1-1
55' Doelpunt Greece Doelpunt G. Masouras met assist van A. Bakasetas Greece 2-1
67' Wissel Greece Wissel A. Douvikas voor F. Ioannidis Greece
67' Wissel Greece Wissel T. Fountas voor D. Pelkas Greece
67' Wissel Northern Ireland Wissel G. Whyte voor S. Lavery Northern Ireland
68' Wissel Northern Ireland Wissel S. Charles voor C. Bradley Northern Ireland
76' Wissel Greece Wissel A. Bouchalakis voor A. Bakasetas Greece
76' Wissel Greece Wissel A. Chatzigiovanis voor G. Masouras Greece
76' Wissel Northern Ireland Wissel S. Ferguson voor J. Lewis Northern Ireland
76' Wissel Northern Ireland Wissel C. McMenamin voor J. Magennis Northern Ireland
79' Gele kaart Northern Ireland Gele kaart voor A. McCann Northern Ireland
80' Doelpunt Greece Doelpunt P. Mantalos met assist van A. Douvikas Greece 3-1
84' Gele kaart Northern Ireland Gele kaart voor T. Flanagan Northern Ireland
92' Wissel Greece Wissel D. Goutas voor P. Mantalos Greece
Video hoogtepunten en samenvatting Griekenland - Noord-Ierland
Opstellingen Griekenland - Noord-Ierland
De opstellingen van Griekenland en Noord-Ierland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Griekenland gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Noord-Ierland zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.