Voorbeschouwing Griekenland - Noord-Ierland (0-0) || UEFA Nations League

Dinsdag 27 september 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League neemt Griekenland het dinsdag 27 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Noord-Ierland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Kamaras in Athens.

Via de Griekenland - Noord-Ierland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Griekenland Gelijk Winst Noord-Ierland
2x inzet 3.25x inzet 4.15x inzet
LIVE Griekenland - Noord-Ierland 0-0

Vanaf dinsdag 27 september 2022 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Griekenland - Noord-Ierland volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 11 uur, 47 minuten en 6 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Griekenland - Noord-Ierland
Opstellingen Griekenland - Noord-Ierland

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Griekenland - Noord-Ierland

Griekenland en Noord-Ierland spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Filip Glova en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Griekenland en Noord-Ierland in de UEFA Nations League vond plaats op 2 juni 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Griekenland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Griekenland favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Noord-Ierland slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Griekenland 1
Winst Noord-Ierland 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Griekenland op een 1e positie staat, terwijl we Noord-Ierland terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Griekenland - Noord-Ierland Opstelling Griekenland Opstelling Noord-Ierland Live Griekenland - Noord-Ierland Live Griekenland - Noord-Ierland kijken Griekenland - Noord-Ierland kijken Live Griekenland - Noord-Ierland stream Griekenland - Noord-Ierland Fox Sports Nabeschouwing Griekenland - Noord-Ierland Uitslag Griekenland - Noord-Ierland Statistieken Griekenland - Noord-Ierland UEFA Nations League 2022/2023 Griekenland - Noord-Ierland wedden Griekenland - Noord-Ierland gokken Griekenland - Noord-Ierland Unibet