Nabeschouwing Hongarije - Italië (0-2) || UEFA Nations League 2022/2023

Maandag 26 september 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Hongarije het maandag 26 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Italië. De wedstrijd wordt gespeeld in Puskás Aréna in Budapest.

Via de Hongarije - Italië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hongarije - Italië (0-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Hongarije en Italië is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 0-2 overwinning voor Italië. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door G. Raspadori, waarmee Italy met 0-1 de leiding nam. Italy vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Dimarco op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Italië.

LIVE Hongarije - Italië 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hongarije - Italië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Italy Doelpunt G. Raspadori Italy 0-1
34' Gele kaart Italy Gele kaart voor F. Acerbi Italy
46' Gele kaart Hungary Gele kaart voor A. Szalai Hungary
46' Wissel Hungary Wissel C. Styles voor A. Nagy Hungary
46' Wissel Italy Wissel A. Bastoni voor F. Acerbi Italy
52' Doelpunt Italy Doelpunt F. Dimarco met assist van B. Cristante Italy 0-2
57' Wissel Hungary Wissel D. Gazdag voor M. Kerkez Hungary
65' Wissel Italy Wissel M. Gabbiadini voor W. Gnonto Italy
72' Wissel Italy Wissel T. Pobega voor Jorginho Italy
72' Wissel Italy Wissel G. Scamacca voor G. Raspadori Italy
75' Wissel Hungary Wissel B. Bolla voor L. Nego Hungary
75' Wissel Hungary Wissel M. Adam voor A. Szalai Hungary
85' Wissel Hungary Wissel L. Kleinheisler voor D. Szoboszlai Hungary
87' Gele kaart Hungary Gele kaart voor A. Fiola Hungary
90' Wissel Italy Wissel P. Mazzocchi voor G. Di Lorenzo Italy
Video hoogtepunten en samenvatting Hongarije - Italië
Opstellingen Hongarije - Italië
De opstellingen van Hongarije en Italië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hongarije gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Italië zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hongarije - Italië

Hongarije en Italië spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hongarije en Italië in de UEFA Nations League vond plaats op 7 juni 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Italië. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Italië favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hongarije te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hongarije. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hongarije 0
Winst Italië 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hongarije op een 1e positie staat, terwijl we Italië terugvinden op de 2e plaats.