Nabeschouwing Kazachstan - Azerbeidzjan (2-0) || UEFA Nations League 2022/2023

Vrijdag 3 juni 2022 - 16:00 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Kazachstan het vrijdag 3 juni 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Azerbeidzjan. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Kazachstan - Azerbeidzjan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kazachstan - Azerbeidzjan (2-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Kazachstan en Azerbeidzjan is onder leiding van scheidsrechter Istvan Vad II geëindigd in een 2-0 overwinning voor Kazachstan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door A. Aymbetov, waarmee Kazakhstan met 1-0 de leiding nam. Kazakhstan vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Aymbetov op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Kazachstan.

LIVE Kazachstan - Azerbeidzjan 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kazachstan - Azerbeidzjan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor A. Marochkin Kazakhstan
38' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor Y. Ahmetov Kazakhstan
46' Wissel Kazakhstan Wissel R. Orazov voor B. Baytana Kazakhstan
50' Doelpunt Kazakhstan Doelpunt A. Aymbetov met assist van A. Darabayev Kazakhstan 1-0
60' Doelpunt Kazakhstan Doelpunt A. Aymbetov met assist van A. Tagybergen Kazakhstan 2-0
68' Wissel Azerbaijan Wissel A. Nuriev voor A. Isaev Azerbaijan
68' Wissel Azerbaijan Wissel N. Alasgarov voor R. Dadashov Azerbaijan
73' Wissel Kazakhstan Wissel I. Kuat voor E. Astanov Kazakhstan
79' Wissel Azerbaijan Wissel T. Bayramov voor B. Huseynov Azerbaijan
79' Wissel Azerbaijan Wissel R. Sheydayev voor M. Emreli Azerbaijan
79' Wissel Kazakhstan Wissel A. Shushenachev voor A. Aymbetov Kazakhstan
79' Wissel Kazakhstan Wissel S. Maliy voor Y. Ahmetov Kazakhstan
79' Wissel Azerbaijan Wissel D. Nazarov voor E. Makhmudov Azerbaijan
85' Wissel Kazakhstan Wissel S. Zharynbetov voor A. Tagybergen Kazakhstan
92' Gele kaart Azerbaijan Gele kaart voor E. Silvestre Azerbaijan
94' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor I. Kuat Kazakhstan
Video hoogtepunten en samenvatting Kazachstan - Azerbeidzjan
Opstellingen Kazachstan - Azerbeidzjan
De opstellingen van Kazachstan en Azerbeidzjan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kazachstan gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Azerbeidzjan zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Kazachstan - Azerbeidzjan

Kazachstan en Azerbeidzjan spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Istvan Vad II en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Nations League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Kazachstan en Azerbeidzjan elkaar treffen in de UEFA Nations League.