Nabeschouwing Letland - Liechtenstein (1-0) || UEFA Nations League 2022/2023

Maandag 6 juni 2022 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Letland het maandag 6 juni 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Liechtenstein. De wedstrijd wordt gespeeld in Daugavas Stadiona, Riga in Riga.

Via de Letland - Liechtenstein live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Letland - Liechtenstein (1-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Letland en Liechtenstein is onder leiding van scheidsrechter Mario Zebec geëindigd in een 1-0 overwinning voor Letland. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 73e minuut door A. Zjuzins, waarmee Latvia met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Letland dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Letland uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Letland - Liechtenstein 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Letland - Liechtenstein teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor N. Beck Liechtenstein
54' Wissel Liechtenstein Wissel F. Wolfinger voor Y. Frick Liechtenstein
54' Wissel Liechtenstein Wissel M. Wolfinger voor A. Netzer Liechtenstein
57' Wissel Latvia Wissel A. Ciganiks voor A. Jaunzems Latvia
57' Wissel Latvia Wissel A. Zjuzins voor E. Emsis Latvia
62' Wissel Latvia Wissel R. Krollis voor V. Gutkovskis Latvia
64' Wissel Liechtenstein Wissel D. Brandle voor L. Graber Liechtenstein
69' Gele kaart Latvia Gele kaart voor A. Zjuzins Latvia
73' Doelpunt Latvia Doelpunt A. Zjuzins Latvia 1-0
77' Wissel Liechtenstein Wissel S. Yildiz voor N. Beck Liechtenstein
78' Wissel Liechtenstein Wissel N. Frick voor L. Meier Liechtenstein
85' Wissel Latvia Wissel D. Ikaunieks voor J. Ikaunieks Latvia
Video hoogtepunten en samenvatting Letland - Liechtenstein
Opstellingen Letland - Liechtenstein
De opstellingen van Letland en Liechtenstein zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Letland gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Liechtenstein zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.