Nabeschouwing Litouwen - Faeröer (1-1) || UEFA Nations League

Donderdag 22 september 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League neemt Litouwen het donderdag 22 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Faeröer. De wedstrijd wordt gespeeld in S. Dariaus ir S. Girėno stadionas in Kaunas.

Via de Litouwen - Faeröer live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Litouwen - Faeröer (1-1)

In de UEFA Nations League heeft de wedstrijd tussen Litouwen en Faeröer geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door J. Andreasen, waarmee Faroe Islands met 0-1 de leiding nam. Lithuania kwam na 44 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van V. Slivka, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Litouwen - Faeröer
Goals
1
1
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
4
0
Schoten totaal
4
8
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
109
113
Gevaarlijke aanvallen
31
50
Passes
436
357
Overtredingen
18
19
Buitenspel
2
0
Corners
2
4
Wissels
5
4
LIVE Litouwen - Faeröer 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Litouwen - Faeröer teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Doelpunt Faroe Islands Doelpunt J. Andreasen met assist van J. Bjartalid Faroe Islands 0-1
44' Doelpunt Lithuania Doelpunt V. Slivka met assist van F. Cernych Lithuania 1-1
46' Wissel Lithuania Wissel M. Vorobjovas voor L. Megelaitis Lithuania
56' Gele kaart Lithuania Gele kaart voor J. Lasickas Lithuania
60' Wissel Lithuania Wissel D. Simkus voor V. Slivka Lithuania
65' Gele kaart Lithuania Gele kaart voor E. Girdvainis Lithuania
72' Gele kaart Lithuania Gele kaart voor L. Klimavicius Lithuania
75' Gele kaart Lithuania Gele kaart voor D. Simkus Lithuania
76' Wissel Lithuania Wissel T. Milasius voor P. Golubickas Lithuania
76' Wissel Lithuania Wissel A. Dolznikov voor J. Lasickas Lithuania
77' Wissel Faroe Islands Wissel P. Johannesen voor J. Edmundsson Faroe Islands
82' Wissel Faroe Islands Wissel M. Mikkelsen voor M. Olsen Faroe Islands
87' Wissel Lithuania Wissel R. Baravykas voor S. Mikoliunas Lithuania
91' Wissel Faroe Islands Wissel S. Nattestad voor K. Olsen Faroe Islands
91' Wissel Faroe Islands Wissel H. Hansen voor R. Joensen Faroe Islands
Video hoogtepunten en samenvatting Litouwen - Faeröer
Opstellingen Litouwen - Faeröer
De opstellingen van Litouwen en Faeröer zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Litouwen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Faeröer zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Litouwen - Faeröer

Litouwen en Faeröer spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vilhjálmur Alvar Thórarinsson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Litouwen en Faeröer in de UEFA Nations League vond plaats op 11 juni 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Faeröer. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Faeröer favoriet. 1 keer wist de ploeg van Litouwen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Litouwen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Litouwen 0
Winst Faeröer 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Litouwen op een 4e positie staat, terwijl we Faeröer terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Litouwen - Faeröer Opstelling Litouwen Opstelling Faeröer Live Litouwen - Faeröer Live Litouwen - Faeröer kijken Litouwen - Faeröer kijken Live Litouwen - Faeröer stream Litouwen - Faeröer Fox Sports Nabeschouwing Litouwen - Faeröer Uitslag Litouwen - Faeröer Statistieken Litouwen - Faeröer UEFA Nations League 2022/2023 Litouwen - Faeröer wedden Litouwen - Faeröer gokken Litouwen - Faeröer Unibet