Voorbeschouwing Portugal - Spanje (0-0) || UEFA Nations League

Dinsdag 27 september 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League neemt Portugal het dinsdag 27 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Spanje. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Portugal - Spanje live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Portugal - Spanje 0-0

Vanaf dinsdag 27 september 2022 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Portugal - Spanje volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 12 uur, 38 minuten en 44 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Portugal - Spanje
Opstellingen Portugal - Spanje

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Portugal - Spanje

Portugal en Spanje spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portugal en Spanje in de UEFA Nations League vond plaats op 2 juni 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Portugal 0
Winst Spanje 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portugal op een 1e positie staat, terwijl we Spanje terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Portugal - Spanje Opstelling Portugal Opstelling Spanje Live Portugal - Spanje Live Portugal - Spanje kijken Portugal - Spanje kijken Live Portugal - Spanje stream Portugal - Spanje Fox Sports Nabeschouwing Portugal - Spanje Uitslag Portugal - Spanje Statistieken Portugal - Spanje UEFA Nations League 2022/2023 Portugal - Spanje wedden Portugal - Spanje gokken Portugal - Spanje Unibet