Nabeschouwing Rusland - Israël (0-0) || UEFA Nations League 2022/2023

Dinsdag 27 september 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Rusland het dinsdag 27 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Israël. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Rusland - Israël live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rusland - Israël (0-0)

De UEFA Nations League 2022/2023 wedstrijd tussen Rusland en Israël geresulteerd in een gelijkspel. De wedstrijd zou uiteindelijk eindigen met een score.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Rusland - Israël
LIVE Rusland - Israël 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rusland - Israël teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Rusland - Israël
Opstellingen Rusland - Israël

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rusland - Israël

Rusland en Israël spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League.

De vorige ontmoeting tussen Rusland en Israël in de UEFA Nations League vond plaats op 6 juni 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Rusland 0
Winst Israël 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rusland op een 4e positie staat, terwijl we Israël terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rusland - Israël Opstelling Rusland Opstelling Israël Live Rusland - Israël Live Rusland - Israël kijken Rusland - Israël kijken Live Rusland - Israël stream Rusland - Israël Fox Sports Nabeschouwing Rusland - Israël Uitslag Rusland - Israël Statistieken Rusland - Israël UEFA Nations League 2022/2023 Rusland - Israël wedden Rusland - Israël gokken Rusland - Israël Unibet