Nabeschouwing San Marino - Estland (0-4) || UEFA Nations League 2022/2023

Maandag 26 september 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt San Marino het maandag 26 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Estland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico di Serravalle in Serravalle.

Via de San Marino - Estland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing San Marino - Estland (0-4)

Het UEFA Nations League duel tussen San Marino en Estland is onder leiding van scheidsrechter Kateryna Monzul geëindigd in een 0-4 overwinning voor Estland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door H. Anier, waarmee Estonia met 0-1 de leiding nam. Estonia vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Teniste op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van Estonia, waarmee R. Sappinen zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Estonia in de 77e minuut, nadat H. Anier de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Estland.

LIVE San Marino - Estland 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd San Marino - Estland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Estonia Gele kaart voor H. Purg Estonia
38' Doelpunt Estonia Doelpunt H. Anier met assist van B. Vastsuk Estonia 0-1
46' Wissel San Marino Wissel M. Battistini voor T. Zafferani San Marino
46' Wissel San Marino Wissel A. DAddario voor A. Grandoni San Marino
47' Gele kaart San Marino Gele kaart voor M. Battistini San Marino
56' Doelpunt Estonia Doelpunt T. Teniste met assist van H. Ojamaa Estonia 0-2
61' Wissel Estonia Wissel N. Baranov voor H. Purg Estonia
61' Wissel Estonia Wissel M. Miller voor T. Teniste Estonia
65' Wissel San Marino Wissel E. Golinucci voor M. Battistini San Marino
66' Wissel San Marino Wissel M. Mularoni voor A. Golinucci San Marino
66' Doelpunt Estonia Doelpunt R. Sappinen met assist van K. Mets Estonia 0-3
68' Wissel Estonia Wissel R. R. Shein voor B. Vastsuk Estonia
77' Doelpunt Estonia Doelpunt H. Anier met assist van K. Mets Estonia 0-4
83' Wissel Estonia Wissel E. Sorga voor R. Sappinen Estonia
83' Wissel Estonia Wissel G. Tunjov voor K. Vassiljev Estonia
84' Wissel San Marino Wissel M. Vitaioli voor F. Tomassini San Marino
Video hoogtepunten en samenvatting San Marino - Estland
Opstellingen San Marino - Estland
De opstellingen van San Marino en Estland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat San Marino gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Estland zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Thomas Häberli
Voorbeschouwing San Marino - Estland

San Marino en Estland spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kateryna Monzul en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen San Marino en Estland in de UEFA Nations League vond plaats op 2 juni 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Estland favoriet. 1 keer wist de ploeg van San Marino te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor San Marino. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst San Marino 0
Winst Estland 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel San Marino op een 3e positie staat, terwijl we Estland terugvinden op de 1e plaats.