Nabeschouwing Slovenië - Servië (2-2) || UEFA Nations League 2022/2023

Zondag 12 juni 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Slovenië het zondag 12 juni 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Servië. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice in Ljubljana.

Via de Slovenië - Servië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovenië - Servië (2-2)

De UEFA Nations League 2022/2023 wedstrijd tussen Slovenië en Servië geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door A. Zivkovic, waarmee Serbia met 0-1 de leiding nam. Serbia vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Mitrovic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut wist Slovenia de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Gnezda Cerin.

Na 53 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat B. Sesko de 2-2 maakte voor Slovenia. In de 92e minuut werd P. Rajkovic van Serbia met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Slovenia met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Slovenië - Servië 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovenië - Servië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Serbia Doelpunt A. Zivkovic met assist van F. Mladenovic Serbia 0-1
31' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor G. Sikosek Slovenia
35' Doelpunt Serbia Doelpunt A. Mitrovic met assist van D. Tadic Serbia 0-2
46' Wissel Slovenia Wissel J. Balkovec voor D. Brekalo Slovenia
46' Wissel Slovenia Wissel D. Crnigoj voor M. Zajc Slovenia
46' Wissel Slovenia Wissel A. Sporar voor Z. Celar Slovenia
46' Wissel Serbia Wissel N. Radonjic voor A. Zivkovic Serbia
47' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor A. Gnezda Cerin Slovenia
48' Doelpunt Slovenia Doelpunt A. Gnezda Cerin met assist van A. Sporar Slovenia 1-2
50' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor J. Kurtic Slovenia
53' Doelpunt Slovenia Doelpunt B. Sesko met assist van J. Kurtic Slovenia 2-2
56' Wissel Serbia Wissel L. Jovic voor F. Mladenovic Serbia
56' Wissel Serbia Wissel F. Kostic voor S. Lukic Serbia
57' Gele kaart Serbia Gele kaart voor M. Grujic Serbia
66' Wissel Serbia Wissel S. Milinkovic-Savic voor M. Grujic Serbia
74' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor Z. Karnicnik Slovenia
78' Wissel Slovenia Wissel B. Verbic voor G. Sikosek Slovenia
84' Wissel Slovenia Wissel J. Gorenc Stankovic voor M. Mevlja Slovenia
85' Wissel Serbia Wissel U. Racic voor N. Maksimovic Serbia
86' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor J. Gorenc Stankovic Slovenia
92' Rode kaart Serbia Rode kaart voor P. Rajkovic Serbia
95' Gele kaart Serbia Gele kaart voor S. Milinkovic-Savic Serbia
Video hoogtepunten en samenvatting Slovenië - Servië
Opstellingen Slovenië - Servië
De opstellingen van Slovenië en Servië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slovenië gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Servië zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.