Nabeschouwing Slowakije - Kazachstan (0-1) || UEFA Nations League 2022/2023

Maandag 6 juni 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Slowakije het maandag 6 juni 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kazachstan. De wedstrijd wordt gespeeld in Mestský štadión Vojtecha Schrotterta in Topoľčany.

Via de Slowakije - Kazachstan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slowakije - Kazachstan (0-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Slowakije en Kazachstan is onder leiding van scheidsrechter Kristo Tohver geëindigd in een 0-1 overwinning voor Kazachstan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door A. Darabayev, waarmee Kazakhstan met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Kazachstan.

LIVE Slowakije - Kazachstan 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slowakije - Kazachstan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Kazakhstan Doelpunt A. Darabayev met assist van E. Astanov Kazakhstan 0-1
29' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor T. Dosmagambetov Kazakhstan
32' Gele kaart Slovakia Gele kaart voor V. Weiss Slovakia
37' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor N. Alip Kazakhstan
39' Gele kaart Slovakia Gele kaart voor J. Kucka Slovakia
43' Wissel Slovakia Wissel M. Valjent voor M. Skriniar Slovakia
46' Wissel Slovakia Wissel L. Haraslin voor I. Schranz Slovakia
46' Wissel Slovakia Wissel T. Suslov voor V. Weiss Slovakia
59' Wissel Kazakhstan Wissel Y. Vorogovskiy voor R. Orazov Kazakhstan
61' Gele kaart Slovakia Gele kaart voor L. Haraslin Slovakia
65' Wissel Kazakhstan Wissel A. Shushenachev voor A. Aymbetov Kazakhstan
65' Wissel Kazakhstan Wissel B. Kairov voor M. Gabyshev Kazakhstan
71' Wissel Slovakia Wissel R. Bozenik voor A. Rusnak Slovakia
73' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor I. Shatskiy Kazakhstan
73' Wissel Kazakhstan Wissel V. Vasiljev voor E. Astanov Kazakhstan
73' Wissel Kazakhstan Wissel S. Zharynbetov voor A. Darabayev Kazakhstan
74' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor A. Shushenachev Kazakhstan
77' VAR: Afgekeurd doelpunt L. Almási Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding L. Almási Slovakia
83' Wissel Slovakia Wissel D. Strelec voor M. Koscelnik Slovakia
83' Gele kaart Slovakia Gele kaart voor L. Almasi Slovakia
86' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor S. Maliy Kazakhstan
87' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor B. Kairov Kazakhstan
Video hoogtepunten en samenvatting Slowakije - Kazachstan
Opstellingen Slowakije - Kazachstan
De opstellingen van Slowakije en Kazachstan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slowakije gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Kazachstan zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Stefan Tarkovic
Formatie 3-4-2-1
Coach Magomed Adiev
Voorbeschouwing Slowakije - Kazachstan

Slowakije en Kazachstan spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kristo Tohver en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Slowakije en Kazachstan elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Winst Slowakije 0
Winst Kazachstan 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Slowakije op een 2e positie staat, terwijl we Kazachstan terugvinden op de 1e plaats.