Nabeschouwing Ukraïne - Armenië (3-0) || UEFA Nations League 2022/2023

Zaterdag 11 juni 2022 - 15:00 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Ukraïne het zaterdag 11 juni 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Armenië. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion MOSiR in Łódź.

Via de Ukraïne - Armenië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ukraïne - Armenië (3-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Ukraïne en Armenië is onder leiding van scheidsrechter Daniel Stefanski geëindigd in een 3-0 overwinning voor Ukraïne. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door R. Malinovsky, waarmee Ukraine met 1-0 de leiding nam. Ukraine vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Karavaev op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Ukraine, waarmee V. Mykolenko zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Stefanski, waardoor Ukraïne een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Ukraïne - Armenië 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ukraïne - Armenië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Gele kaart Armenia Gele kaart voor E. Babayan Armenia
47' Gele kaart Ukraine Gele kaart voor I. Zabarnyi Ukraine
52' Gele kaart Armenia Gele kaart voor K. Bayramyan Armenia
55' Wissel Armenia Wissel V. Bichakhchyan voor K. Bayramyan Armenia
55' Wissel Armenia Wissel S. Adamyan voor E. Babayan Armenia
61' Doelpunt Ukraine Doelpunt R. Malinovsky met assist van O. Karavaev Ukraine 1-0
66' Gele kaart Ukraine Gele kaart voor O. Zinchenko Ukraine
66' Wissel Armenia Wissel H. Harutyunyan voor T. Barseghyan Armenia
70' Wissel Ukraine Wissel A. Dovbyk voor R. Yaremchuk Ukraine
70' Wissel Ukraine Wissel O. Pikhalyonok voor M. Shaparenko Ukraine
77' Doelpunt Ukraine Doelpunt O. Karavaev Ukraine 2-0
77' Wissel Ukraine Wissel V. Mykolenko voor O. Zinchenko Ukraine
77' Wissel Ukraine Wissel O. Zubkov voor M. Mudryk Ukraine
81' Wissel Armenia Wissel E. Malakyan voor A. Dashyan Armenia
84' Doelpunt Ukraine Doelpunt V. Mykolenko Ukraine 3-0
85' Wissel Ukraine Wissel D. Ignatenko voor S. Sydorchuk Ukraine
87' Gele kaart Ukraine Gele kaart voor M. Matviienko Ukraine
89' Gele kaart Armenia Gele kaart voor S. Adamyan Armenia
89' Gele kaart Armenia Gele kaart voor T. Voskanyan Armenia
Video hoogtepunten en samenvatting Ukraïne - Armenië
Opstellingen Ukraïne - Armenië
De opstellingen van Ukraïne en Armenië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ukraïne gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Armenië zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Oleksandr Petrakov
Formatie 5-4-1
Coach Joaquín de Jesús Caparrós Camino
Voorbeschouwing Ukraïne - Armenië

Ukraïne en Armenië spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Stefanski en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ukraïne en Armenië elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Winst Ukraïne 0
Winst Armenië 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ukraïne op een 2e positie staat, terwijl we Armenië terugvinden op de 3e plaats.