Nabeschouwing Ukraïne - Schotland (0-0) || UEFA Nations League 2022/2023

Dinsdag 27 september 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Ukraïne het dinsdag 27 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Schotland. De wedstrijd wordt gespeeld in NSK Olimpijs'kyj in Kiev.

Via de Ukraïne - Schotland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ukraïne - Schotland (0-0)

De UEFA Nations League 2022/2023 wedstrijd tussen Ukraïne en Schotland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Ukraïne en Schotland gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Ukraïne, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Ukraïne - Schotland 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ukraïne - Schotland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Ukraine Gele kaart voor M. Mudryk Ukraine
23' Gele kaart Ukraine Gele kaart voor A. Yarmolenko Ukraine
27' Gele kaart Ukraine Gele kaart voor D. Ignatenko Ukraine
62' Gele kaart Scotland Gele kaart voor A. Hickey Scotland
71' Wissel Scotland Wissel S. Kingsley voor G. Taylor Scotland
72' Wissel Scotland Wissel R. Christie voor R. Fraser Scotland
72' Wissel Scotland Wissel S. Armstrong voor R. Jack Scotland
75' Wissel Ukraine Wissel V. Tsygankov voor M. Mudryk Ukraine
75' Wissel Ukraine Wissel R. Yaremchuk voor A. Dovbyk Ukraine
79' Wissel Scotland Wissel L. Dykes voor C. Adams Scotland
84' Gele kaart Scotland Gele kaart voor L. Dykes Scotland
87' Wissel Ukraine Wissel O. Pikhalyonok voor R. Malinovsky Ukraine
87' Wissel Ukraine Wissel O. Zubkov voor A. Yarmolenko Ukraine
91' Wissel Scotland Wissel A. Ralston voor A. Hickey Scotland
Video hoogtepunten en samenvatting Ukraïne - Schotland
Opstellingen Ukraïne - Schotland
De opstellingen van Ukraïne en Schotland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ukraïne gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Schotland zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Ukraïne - Schotland

Ukraïne en Schotland spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ukraïne en Schotland in de UEFA Nations League vond plaats op 21 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Schotland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Schotland favoriet. 1 keer wist de ploeg van Ukraïne te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ukraïne. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ukraïne 0
Winst Schotland 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ukraïne op een 2e positie staat, terwijl we Schotland terugvinden op de 1e plaats.