Nabeschouwing Real Madrid O19 - Benfica O19 (0-4) || UEFA Youth League 2013/2014

Vrijdag 11 april 2014 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2013/2014 neemt Real Madrid O19 het vrijdag 11 april 2014 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Benfica O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Centre sportif de Colovray in Nyon.

Via de Real Madrid O19 - Benfica O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid O19 - Benfica O19 (0-4)

Het UEFA Youth League duel tussen Real Madrid O19 en Benfica O19 is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Benfica O19. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. In de 9e minuut dacht Benfica U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van Hildeberto Pereira. Helaas voor Benfica U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Benfica U19 dat via Nuno Santos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 15e minuut moest Real Madrid U19 verder met een man minder nadat Jaime Sánchez een rode kaart had gekregen. Het lukte Real Madrid O19 in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 17e minuut scoorde Benfica U19 via Nuno Santos, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 56 minuten spelen wist Benfica U19 via Rochinha de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid O19 - Benfica O19
LIVE Real Madrid O19 - Benfica O19 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid O19 - Benfica O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Hildeberto Pereira Benfica U19
15' Penalty Benfica U19 Penalty Nuno Santos Benfica U19
15' Rode kaart Real Madrid U19 Rode kaart voor Jaime Sánchez Real Madrid U19
17' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Nuno Santos Benfica U19
19' Wissel Real Madrid U19 Wissel Iván Sáez voor Felipe Sáez Real Madrid U19
46' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor Ismael Cerro Real Madrid U19
45' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Raphael Guzzo Benfica U19
46' Wissel Real Madrid U19 Wissel Gonzalez Perez voor E. Fernández Real Madrid U19
51' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor Fran Rodríguez Real Madrid U19
56' Penalty Benfica U19 Penalty Rochinha Benfica U19
58' Wissel Real Madrid U19 Wissel Aleix Febas voor Ismael Cerro Real Madrid U19
69' Wissel Benfica U19 Wissel Gilson Costa voor Rochinha Benfica U19
78' Wissel Benfica U19 Wissel João Gomes voor Hildeberto Pereira Benfica U19
85' Wissel Benfica U19 Wissel Filipe voor Raphael Guzzo Benfica U19
90' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor Iván Sáez Real Madrid U19