Nabeschouwing Chelsea O19 - Valencia O19 (1-1) (0-0 na strafschoppen) || UEFA Youth League 2015/2016

Dinsdag 23 februari 2016 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2015/2016 neemt Chelsea O19 het dinsdag 23 februari 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Valencia O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Cobham Training Centre in Stoke d'Abernon.

Via de Chelsea O19 - Valencia O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea O19 - Valencia O19 (1-1) (0-0 na strafschoppen)

De UEFA Youth League 2015/2016 wedstrijd tussen Chelsea O19 en Valencia O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 44e minuut dacht Chelsea U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Dasilva. Helaas voor Chelsea U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Valencia U19 dat via Carlos Soler dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 0-0 score in het voordeel van , die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Chelsea O19 - Valencia O19
1
1
LIVE Chelsea O19 - Valencia O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea O19 - Valencia O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Valencia U19 Gele kaart voor Marcos Ferris Valencia U19
32' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor T. Chalobah Chelsea U19
40' Wissel Valencia U19 Wissel Ismael Martinez voor Sito Pascual Valencia U19
44' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt J. Dasilva Chelsea U19
46' Penalty Valencia U19 Penalty Carlos Soler Valencia U19
46' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor B. Collins Chelsea U19
63' Wissel Chelsea U19 Wissel C. Colkett voor T. Chalobah Chelsea U19
65' Wissel Valencia U19 Wissel Gonzalo Villar voor Fran Villalba Valencia U19
67' Gele kaart Valencia U19 Gele kaart voor Carlos Badal Valencia U19
82' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor J. Clarke-Salter Chelsea U19
83' Wissel Chelsea U19 Wissel M. Mount voor J. Maddox Chelsea U19
85' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor O. Aina Chelsea U19
85' Wissel Valencia U19 Wissel Gil voor Toni Martínez Valencia U19
95' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor K. Palmer Chelsea U19
96' Gele kaart Valencia U19 Gele kaart voor Antonio Sivera Valencia U19
91' Gele kaart Valencia U19 Gele kaart voor Toni Lato Valencia U19