Nabeschouwing Real Madrid O19 - Benfica O19 (2-0) || UEFA Youth League 2015/2016

Dinsdag 8 maart 2016 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2015/2016 neemt Real Madrid O19 het dinsdag 8 maart 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Benfica O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Alfredo Di Stéfano in Madrid.

Via de Real Madrid O19 - Benfica O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid O19 - Benfica O19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Real Madrid O19 en Benfica O19 is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Real Madrid O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 66e minuut dacht Real Madrid U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van Aleix Febas. Helaas voor Real Madrid U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 70e minuut kreeg Pedro Amaral van Benfica U19 voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Benfica U19 de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Álex Salto dacht na 77 minuten te scoren voor Real Madrid U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid O19 - Benfica O19
2
0
LIVE Real Madrid O19 - Benfica O19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid O19 - Benfica O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor João Lima Benfica U19
32' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Diogo Gonçalves Benfica U19
49' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor Oscar Rodriguez Real Madrid U19
57' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Pedro Amaral Benfica U19
61' Wissel Benfica U19 Wissel José Gomes voor O. Šarkić Benfica U19
66' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt Aleix Febas Real Madrid U19
70' Tweede gele kaart Benfica U19 Tweede gele kaart voor Pedro Amaral Benfica U19
74' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Gonçalo Rodrigues Benfica U19
77' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt Álex Salto Real Madrid U19
78' Wissel Benfica U19 Wissel João Filipe voor Pedro Rodrigues Benfica U19
79' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor João Carvalho Benfica U19
79' Wissel Real Madrid U19 Wissel Jaiem Seoane voor Oscar Rodriguez Real Madrid U19
80' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Hildeberto Pereira Benfica U19
82' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor Cristian Cedrés Real Madrid U19
82' Wissel Real Madrid U19 Wissel Dani Gómez voor Borja Mayoral Real Madrid U19
87' Wissel Real Madrid U19 Wissel Mario Rodríguez voor Cristian Cedrés Real Madrid U19
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid O19 - Benfica O19
Opstellingen Real Madrid O19 - Benfica O19

Voorbeschouwing Real Madrid O19 - Benfica O19

Real Madrid O19 en Benfica O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid O19 en Benfica O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 11 april 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Benfica O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Real Madrid O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Real Madrid O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.