Nabeschouwing Roma O19 - BATE O19 (3-0) || UEFA Youth League 2015/2016

Woensdag 9 december 2015 - 14:30 uur

In de UEFA Youth League 2015/2016 neemt Roma O19 het woensdag 9 december 2015 om 14:30 uur in eigen huis op tegen BATE O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Centro Sportivo Fulvio Bernardini (Trigoria Alta) in Trigoria Alta.

Via de Roma O19 - BATE O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma O19 - BATE O19 (3-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Roma O19 en BATE O19 is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Roma O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Roma U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Soleri. Helaas voor Roma U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 75e minuut was het Roma U19 dat via S. Umar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Soleri dacht na 78 minuten te scoren voor Roma U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roma O19 - BATE O19
3
0
LIVE Roma O19 - BATE O19 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma O19 - BATE O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Roma U19 Doelpunt E. Soleri Roma U19
43' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor L. Di Livio Roma U19
46' Wissel BATE U19 Wissel U. Mukhamedau voor I. Kukharchyk BATE U19
56' Gele kaart BATE U19 Gele kaart voor I. Buyak BATE U19
63' Wissel Roma U19 Wissel E. Spinozzi voor A. Bordin Roma U19
71' Gele kaart BATE U19 Gele kaart voor D. Antsileuski BATE U19
73' Wissel BATE U19 Wissel A. Shkurdziuk voor A. Bikulov BATE U19
75' Doelpunt Roma U19 Doelpunt S. Umar Roma U19
78' Doelpunt Roma U19 Doelpunt E. Soleri Roma U19
79' Wissel BATE U19 Wissel A. Potemkin voor D. Antsileuski BATE U19
83' Wissel Roma U19 Wissel L. Grossi voor L. Vasco Roma U19
87' Wissel Roma U19 Wissel L. Pellegrini voor S. Anocic Roma U19
88' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor E. Spinozzi Roma U19
Video hoogtepunten en samenvatting Roma O19 - BATE O19
Opstellingen Roma O19 - BATE O19

Voorbeschouwing Roma O19 - BATE O19

Roma O19 en BATE O19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Roma O19 en BATE O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 29 september 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.