Nabeschouwing Barcelona O19 - Borussia Dortmund O19 (4-1) || UEFA Youth League 2016/2017

Woensdag 22 februari 2017 - 21:00 uur

In de UEFA Youth League 2016/2017 neemt Barcelona O19 het woensdag 22 februari 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Mini Estadi in Barcelona.

Via de Barcelona O19 - Borussia Dortmund O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona O19 - Borussia Dortmund O19 (4-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Barcelona O19 en Borussia Dortmund O19 is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Barcelona O19. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht Borussia Dortmund U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Wanner. Helaas voor Borussia Dortmund U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Barcelona U19 dat via Carles Pérez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Abel Ruiz dacht na 51 minuten te scoren voor Barcelona U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde Barcelona U19 via Seung-Woo Lee, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 68 minuten spelen wist Barcelona U19 via Jordi Mboula de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barcelona O19 - Borussia Dortmund O19
4
1
LIVE Barcelona O19 - Borussia Dortmund O19 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona O19 - Borussia Dortmund O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Borussia Dortmund U19 Doelpunt D. Wanner Borussia Dortmund U19
41' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Carles Pérez Barcelona U19
46' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel G. Kyeremateng voor E. Amenyido Borussia Dortmund U19
51' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Abel Ruiz Barcelona U19
58' Wissel Barcelona U19 Wissel Seung-Woo Lee voor Carles Pérez Barcelona U19
59' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor L. Kilian Borussia Dortmund U19
62' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Seung-Woo Lee Barcelona U19
63' Wissel Barcelona U19 Wissel A. Manneh voor Jordi Tur Barcelona U19
68' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Jordi Mboula Barcelona U19
69' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel A. Laukart voor A. Pieper Borussia Dortmund U19
76' Wissel Barcelona U19 Wissel Eric Montes voor Óscar Mingueza Barcelona U19
88' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel Y. Yilma voor D. Burnic Borussia Dortmund U19
90' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Uri Rey Barcelona U19