Nabeschouwing Basel O19 - Arsenal O19 (1-1) || UEFA Youth League 2016/2017

Dinsdag 6 december 2016 - 19:00 uur

In de UEFA Youth League 2016/2017 neemt Basel O19 het dinsdag 6 december 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Leichtathletik-Stadion St. Jakob in Basel.

Via de Basel O19 - Arsenal O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Basel O19 - Arsenal O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2016/2017 wedstrijd tussen Basel O19 en Arsenal O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 80e minuut dacht Arsenal U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Nketiah. Helaas voor Arsenal U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 92e minuut was het Basel U19 dat via M. Liechti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Basel O19 - Arsenal O19
1
1
LIVE Basel O19 - Arsenal O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Basel O19 - Arsenal O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Wissel Arsenal U19 Wissel V. Dragomir voor T. Bola Arsenal U19
57' Gele kaart Arsenal U19 Gele kaart voor R. Nelson Arsenal U19
64' Wissel Basel U19 Wissel M. Liechti voor K. Heric Basel U19
77' Wissel Arsenal U19 Wissel D. Malen voor M. McGuane Arsenal U19
80' Doelpunt Arsenal U19 Doelpunt E. Nketiah Arsenal U19
81' Gele kaart Basel U19 Gele kaart voor E. Cümart Basel U19
86' Wissel Basel U19 Wissel B. Conus voor A. Rashiti Basel U19
88' Wissel Basel U19 Wissel L. Mushkolaj voor L. Tausch Basel U19
92' Doelpunt Basel U19 Doelpunt M. Liechti Basel U19
92' Gele kaart Arsenal U19 Gele kaart voor K. Bielik Arsenal U19
93' Gele kaart Basel U19 Gele kaart voor M. Liechti Basel U19
Video hoogtepunten en samenvatting Basel O19 - Arsenal O19
Opstellingen Basel O19 - Arsenal O19

Voorbeschouwing Basel O19 - Arsenal O19

Basel O19 en Arsenal O19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Basel O19 en Arsenal O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 28 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Basel O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Basel O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Arsenal O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.