Nabeschouwing Dynamo Kiev O19 - Besiktas O19 (3-1) || UEFA Youth League 2016/2017

Dinsdag 6 december 2016 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2016/2017 neemt Dynamo Kiev O19 het dinsdag 6 december 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Dynamo im. Valery Lobanovsky (Kyjiv (Kiev)) in Kiev.

Via de Dynamo Kiev O19 - Besiktas O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev O19 - Besiktas O19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Dynamo Kiev O19 en Besiktas O19 is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Dynamo Kiev O19. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 39e minuut dacht Dynamo Kyiv U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Lednev. Helaas voor Dynamo Kyiv U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Besiktas U19 dat via M. Öztürk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Lednev dacht na 64 minuten te scoren voor Dynamo Kyiv U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Dynamo Kyiv U19 via S. Buletsa, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dynamo Kiev O19 - Besiktas O19
3
1
LIVE Dynamo Kiev O19 - Besiktas O19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev O19 - Besiktas O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Besiktas U19 Gele kaart voor Y. Abay Besiktas U19
39' Doelpunt Dynamo Kyiv U19 Doelpunt B. Lednev Dynamo Kyiv U19
43' Doelpunt Besiktas U19 Doelpunt M. Öztürk Besiktas U19
64' Doelpunt Dynamo Kyiv U19 Doelpunt B. Lednev Dynamo Kyiv U19
72' Wissel Besiktas U19 Wissel B. Karagöz voor M. Durmuş Besiktas U19
73' Doelpunt Dynamo Kyiv U19 Doelpunt S. Buletsa Dynamo Kyiv U19
76' Gele kaart Besiktas U19 Gele kaart voor H. Karataş Besiktas U19
79' Wissel Besiktas U19 Wissel M. Güler voor H. Karataş Besiktas U19
81' Wissel Dynamo Kyiv U19 Wissel O. Melnyk voor A. Alibekov Dynamo Kyiv U19
83' Wissel Dynamo Kyiv U19 Wissel M. Kulish voor B. Lednev Dynamo Kyiv U19
84' Wissel Besiktas U19 Wissel B. Önde voor M. Öztürk Besiktas U19
89' Wissel Dynamo Kyiv U19 Wissel Y. Kozyrenko voor V. Alekseev Dynamo Kyiv U19
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev O19 - Besiktas O19
Opstellingen Dynamo Kiev O19 - Besiktas O19

Voorbeschouwing Dynamo Kiev O19 - Besiktas O19

Dynamo Kiev O19 en Besiktas O19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Dynamo Kiev O19 en Besiktas O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 28 september 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.