Nabeschouwing Real Madrid O19 - Benfica O19 (2-4) || UEFA Youth League 2016/2017

Vrijdag 21 april 2017 - 20:00 uur

In de UEFA Youth League 2016/2017 neemt Real Madrid O19 het vrijdag 21 april 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Benfica O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Centre sportif de Colovray in Nyon.

Via de Real Madrid O19 - Benfica O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid O19 - Benfica O19 (2-4)

Het UEFA Youth League duel tussen Real Madrid O19 en Benfica O19 is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Benfica O19. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut dacht Benfica U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van João Félix. Helaas voor Benfica U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut was het Benfica U19 dat via João Filipe dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. João Félix dacht na 19 minuten te scoren voor Benfica U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 28e minuut scoorde Real Madrid U19 via Dani Gómez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 55 minuten spelen wist Real Madrid U19 via Jaime Seoane de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 96e minuut scoorde João Filipe namens Benfica U19. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid O19 - Benfica O19
2
4
LIVE Real Madrid O19 - Benfica O19 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid O19 - Benfica O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt João Félix Benfica U19
17' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt João Filipe Benfica U19
19' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt João Félix Benfica U19
28' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt Dani Gómez Real Madrid U19
33' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Ricardo Araujo Benfica U19
41' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor Fran Garcia Real Madrid U19
55' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt Jaime Seoane Real Madrid U19
55' Wissel Real Madrid U19 Wissel Toni voor Óscar Real Madrid U19
65' Wissel Benfica U19 Wissel David Tavares voor João Félix Benfica U19
73' Wissel Real Madrid U19 Wissel M. Peeters voor Alberto Real Madrid U19
78' Wissel Real Madrid U19 Wissel Sotillos voor Manu Real Madrid U19
87' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor Sotillos Real Madrid U19
96' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt João Filipe Benfica U19
90' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor Álex Real Madrid U19
95' Wissel Benfica U19 Wissel Diogo Mendes voor José Gomes Benfica U19
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid O19 - Benfica O19
Opstellingen Real Madrid O19 - Benfica O19
Voorbeschouwing Real Madrid O19 - Benfica O19

Real Madrid O19 en Benfica O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid O19 en Benfica O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 8 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid O19. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Real Madrid O19 als Benfica O19 wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.