Nabeschouwing Ajax O19 - Paris SG O19 (0-0) (2-4 na strafschoppen) || UEFA Youth League 2017/2018

Dinsdag 6 februari 2018 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Ajax O19 het dinsdag 6 februari 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Paris SG O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Ajax O19 - Paris SG O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax O19 - Paris SG O19 (0-0) (2-4 na strafschoppen)

Het UEFA Youth League duel tussen Ajax O19 en Paris SG O19 is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een overwinning voor Paris SG O19. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Paris SG O19 het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Ajax U19 kreeg in de 77e minuut een strafschop toegekend, die door K. Sierhuis werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Ajax O19 en Paris SG O19 gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Ajax O19, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 2-4 score in het voordeel van Paris SG O19, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Ajax O19 - Paris SG O19 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax O19 - Paris SG O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

68' Wissel Paris SG U19 Wissel S. Haddadou voor R. Yapi Paris SG U19
77' Penalty gemist Ajax U19 Penalty gemist K. Sierhuis Ajax U19
77' Wissel Paris SG U19 Wissel E. Dina voor L. Callegari Paris SG U19
82' Wissel Ajax U19 Wissel D. Pereira voor C. Nunnely Ajax U19
88' Wissel Ajax U19 Wissel V. Jensen voor R. Gravenberg Ajax U19
1' Penalty gescoord in shootout Ajax U19 Penalty gescoord in shootout K. Sierhuis Ajax U19 1-0
1' Penalty gescoord in shootout Paris SG U19 Penalty gescoord in shootout S. Nsoki Paris SG U19 1-1
2' Penalty gemist in shootout Ajax U19 Penalty gemist in shootout D. de Wit Ajax U19
2' Penalty gescoord in shootout Paris SG U19 Penalty gescoord in shootout M. Guclu Paris SG U19 1-2
3' Penalty gemist in shootout Ajax U19 Penalty gemist in shootout V. Jensen Ajax U19
3' Penalty gescoord in shootout Paris SG U19 Penalty gescoord in shootout A. Toufiqui Paris SG U19 1-3
4' Penalty gescoord in shootout Ajax U19 Penalty gescoord in shootout D. Pereira Ajax U19 2-3
4' Penalty gescoord in shootout Paris SG U19 Penalty gescoord in shootout E. Dina Paris SG U19 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax O19 - Paris SG O19
Opstellingen Ajax O19 - Paris SG O19
De opstellingen van Ajax O19 en Paris SG O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.