Nabeschouwing Barcelona O19 - Atl. Madrid O19 (2-0) || UEFA Youth League 2017/2018

Dinsdag 13 maart 2018 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Barcelona O19 het dinsdag 13 maart 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Atl. Madrid O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Mini Estadi in Barcelona.

Via de Barcelona O19 - Atl. Madrid O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona O19 - Atl. Madrid O19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Barcelona O19 en Atl. Madrid O19 is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Barcelona O19. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door A. J. Marques Mendez, waarmee Barcelona U19 met 1-0 de leiding nam. Barcelona U19 vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Collado op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Barcelona O19.

LIVE Barcelona O19 - Atl. Madrid O19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona O19 - Atl. Madrid O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor D. Morer Barcelona U19
25' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt A. J. Marques Mendez met assist van J. Miranda Barcelona U19 1-0
42' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt A. Collado met assist van J. Miranda Barcelona U19 2-0
56' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel G. Navarro voor T. Moya Atl. Madrid U19
61' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel A. Salido voor J. Munoz Atl. Madrid U19
67' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor J. Miranda Barcelona U19
70' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel R. Riquelme voor Salomon Atl. Madrid U19
72' Wissel Barcelona U19 Wissel A. Comas Feixas voor M. J. Brandariz Barcelona U19
77' Wissel Barcelona U19 Wissel A. Orellana voor G. Jaime Barcelona U19
84' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor J. Aguero Atl. Madrid U19
92' Wissel Barcelona U19 Wissel M. Morey voor D. Morer Barcelona U19