Nabeschouwing Manchester City O19 - Barcelona O19 (4-5) || UEFA Youth League 2017/2018

Vrijdag 20 april 2018 - 17:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Manchester City O19 het vrijdag 20 april 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Centre sportif de Colovray in Nyon.

Via de Manchester City O19 - Barcelona O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester City O19 - Barcelona O19 (4-5)

Het UEFA Youth League duel tussen Manchester City O19 en Barcelona O19 is geëindigd in een 4-5 overwinning voor Barcelona O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-5 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door C. Perez, waarmee Barcelona U19 met 0-1 de leiding nam. Manchester City U19 kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Latibeaudiere, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 23e minuut zette A. Collado zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Barcelona U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 24 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat L. Nmecha de 2-2 maakte voor Manchester City U19. Barcelona U19 leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 31 minuten op voorsprong na een goal van R. Puig: 2-3. Na 36 minuten kon L. Gonzalez van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Manchester City U19 het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. Even later viel in de 42e minuut opnieuw een doelpunt. Het was C. Perez van Barcelona U19 die de score op 2-4 zette. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 44 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van Barcelona U19. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van A. J. Marques Mendez die de stand in de wedstrijd op 2-5 zette. Het volgende doelpunt viel in de 69e minuut en werd gescoord door R. Matondo van Manchester City U19. Het betekende de 3-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-5 stand in het voordeel van Barcelona O19.

LIVE Manchester City O19 - Barcelona O19 4-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester City O19 - Barcelona O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Manchester City U19 Gele kaart voor L. Gonzalez Manchester City U19
10' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt C. Perez met assist van M. Morey Barcelona U19 0-1
20' Doelpunt Manchester City U19 Doelpunt J. Latibeaudiere met assist van I. Pozo Manchester City U19 1-1
22' Gele kaart Manchester City U19 Gele kaart voor J. Latibeaudiere Manchester City U19
23' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt A. Collado Barcelona U19 1-2
24' Doelpunt Manchester City U19 Doelpunt L. Nmecha met assist van F. Nmecha Manchester City U19 2-2
29' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor O. Mingueza Barcelona U19
31' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt R. Puig met assist van M. Morey Barcelona U19 2-3
36' Tweede gele kaart Manchester City U19 Tweede gele kaart voor L. Gonzalez Manchester City U19
42' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt C. Perez met assist van J. Miranda Barcelona U19 2-4
44' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt A. J. Marques Mendez met assist van M. Morey Barcelona U19 2-5
46' Wissel Manchester City U19 Wissel R. Matondo voor I. Pozo Manchester City U19
66' Wissel Manchester City U19 Wissel B. Garre voor L. Bolton Manchester City U19
69' Doelpunt Manchester City U19 Doelpunt R. Matondo met assist van F. Nmecha Manchester City U19 3-5
73' Wissel Barcelona U19 Wissel G. Jaime voor M. Morey Barcelona U19
74' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor A. J. Marques Mendez Barcelona U19
78' Wissel Barcelona U19 Wissel D. Morer voor A. Orellana Barcelona U19
78' Wissel Manchester City U19 Wissel T. Doyle voor F. Nmecha Manchester City U19
84' Doelpunt Manchester City U19 Doelpunt L. Nmecha Manchester City U19 4-5
88' Wissel Barcelona U19 Wissel M. J. Brandariz voor A. Comas Feixas Barcelona U19
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester City O19 - Barcelona O19
Opstellingen Manchester City O19 - Barcelona O19

Voorbeschouwing Manchester City O19 - Barcelona O19

Manchester City O19 en Barcelona O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Manchester City O19 en Barcelona O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 1 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona O19. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Barcelona O19 favoriet. 2 keer wist de ploeg van Manchester City O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Manchester City O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.