Nabeschouwing Molde O19 - Monaco O19 (2-2) (2-4 na strafschoppen) || UEFA Youth League 2017/2018

Woensdag 7 februari 2018 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Molde O19 het woensdag 7 februari 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Monaco O19. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC (United Arab Emirates) (TBC) in TBC.

Via de Molde O19 - Monaco O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Molde O19 - Monaco O19 (2-2) (2-4 na strafschoppen)

Het UEFA Youth League duel tussen Molde O19 en Monaco O19 is geëindigd in een overwinning voor Monaco O19. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Monaco O19 het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Silva, waarmee Monaco U19 met 0-1 de leiding nam. Molde U19 kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Gussias, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette M. Zerkane zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Monaco U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Svendsen de 2-2 maakte voor Molde U19.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 2-4 score in het voordeel van Monaco O19, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Molde O19 - Monaco O19 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Molde O19 - Monaco O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor F. Antognelli Monaco U19
12' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt A. Silva Monaco U19 0-1
37' Wissel Monaco U19 Wissel M. Zerkane voor J. Mboula Monaco U19
41' Gele kaart Molde U19 Gele kaart voor L. Oestigaard Molde U19
46' Doelpunt Molde U19 Doelpunt S. Gussias met assist van S. Hagbo Molde U19 1-1
46' Wissel Molde U19 Wissel C. Dahl voor T. Hestad Molde U19
50' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt M. Zerkane Monaco U19 1-2
56' Doelpunt Molde U19 Doelpunt T. Svendsen Molde U19 2-2
68' Wissel Molde U19 Wissel E. Breivik voor S. Hagbo Molde U19
70' Wissel Monaco U19 Wissel K. Thuram voor H. Massengo Monaco U19
80' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor M. Zerkane Monaco U19
85' Wissel Molde U19 Wissel M. Langset voor S. Gussias Molde U19
91' Gele kaart Molde U19 Gele kaart voor T. Moe Molde U19
1' Penalty gescoord in shootout Monaco U19 Penalty gescoord in shootout N. Alioui Monaco U19 0-1
1' Penalty gescoord in shootout Molde U19 Penalty gescoord in shootout L. Oestigaard Molde U19 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Monaco U19 Penalty gescoord in shootout J. Serrano Monaco U19 1-2
2' Penalty gescoord in shootout Molde U19 Penalty gescoord in shootout E. Markovic Molde U19 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Monaco U19 Penalty gescoord in shootout F. Antonucci Monaco U19 2-3
3' Penalty gemist in shootout Molde U19 Penalty gemist in shootout C. Dahl Molde U19
4' Penalty gescoord in shootout Monaco U19 Penalty gescoord in shootout M. Sylla Monaco U19 2-4
4' Penalty gemist in shootout Molde U19 Penalty gemist in shootout E. Mordal Molde U19