Nabeschouwing Nitra O19 - Feyenoord O19 (2-3) || UEFA Youth League 2017/2018

Dinsdag 6 februari 2018 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Nitra O19 het dinsdag 6 februari 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Feyenoord O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión FC ViOn Zlaté Moravce in Zlaté Moravce.

Via de Nitra O19 - Feyenoord O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nitra O19 - Feyenoord O19 (2-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Nitra O19 en Feyenoord O19 is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Feyenoord O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door O. Kokcu, waarmee Feyenoord U19 met 0-1 de leiding nam. Nitra U19 kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Fabry, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette M. Fabry zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Nitra U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 71 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat O. Kokcu de 2-2 maakte voor Feyenoord U19. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Feyenoord U19 dat in de 90e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat W. Burger de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Feyenoord O19.

LIVE Nitra O19 - Feyenoord O19 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nitra O19 - Feyenoord O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Feyenoord U19 Doelpunt O. Kokcu met assist van W. Burger Feyenoord U19 0-1
32' Doelpunt Nitra U19 Doelpunt M. Fabry met assist van M. Macho Nitra U19 1-1
43' Doelpunt Nitra U19 Doelpunt M. Fabry met assist van D. Dojcinovic Nitra U19 2-1
46' Wissel Feyenoord U19 Wissel D. Van Der Kust voor R. Huijgen Feyenoord U19
63' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor O. Kokcu Feyenoord U19
68' Wissel Feyenoord U19 Wissel J. Zwarts voor N. Lewis Feyenoord U19
69' Wissel Nitra U19 Wissel M. Sadovsky voor D. Dojcinovic Nitra U19
71' Doelpunt Feyenoord U19 Doelpunt O. Kokcu met assist van C. Toure Feyenoord U19 2-2
86' Wissel Nitra U19 Wissel J. Tancik voor B. Rybansky Nitra U19
90' Doelpunt Feyenoord U19 Doelpunt W. Burger met assist van A. El Bouchataoui Feyenoord U19 2-3