Nabeschouwing Tottenham Hotspur O19 - Monaco O19 (1-1) (3-1 na strafschoppen) || UEFA Youth League 2017/2018

Woensdag 21 februari 2018 - 13:45 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Tottenham Hotspur O19 het woensdag 21 februari 2018 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Monaco O19. De wedstrijd wordt gespeeld in The Lamex Stadium in Stevenage.

Via de Tottenham Hotspur O19 - Monaco O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur O19 - Monaco O19 (1-1) (3-1 na strafschoppen)

Het UEFA Youth League duel tussen Tottenham Hotspur O19 en Monaco O19 is onder leiding van scheidsrechter Ville Nevalainen geëindigd in een overwinning voor Tottenham Hotspur O19. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Tottenham Hotspur O19 het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-1 gewonnen werd.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door N. Alioui, waarmee Monaco U19 met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-1 score in het voordeel van Tottenham Hotspur O19, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Tottenham Hotspur O19 - Monaco O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur O19 - Monaco O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor J. Serrano Monaco U19
45' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt N. Alioui met assist van I. Diallo Monaco U19 0-1
64' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor F. Antognelli Monaco U19
68' Wissel Monaco U19 Wissel A. Bongiovanni voor M. Zerkane Monaco U19
85' Wissel Monaco U19 Wissel K. Thuram voor F. Antognelli Monaco U19
1' Penalty gescoord in shootout Monaco U19 Penalty gescoord in shootout N. Alioui Monaco U19 0-1
2' Penalty gemist in shootout Monaco U19 Penalty gemist in shootout A. Bongiovanni Monaco U19
3' Penalty gemist in shootout Monaco U19 Penalty gemist in shootout F. Antonucci Monaco U19
4' Penalty gemist in shootout Monaco U19 Penalty gemist in shootout M. Sylla Monaco U19
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur O19 - Monaco O19
Opstellingen Tottenham Hotspur O19 - Monaco O19
De opstellingen van Tottenham Hotspur O19 en Monaco O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.