Nabeschouwing AEK Athens O19 - Bayern Munchen O19 (0-4) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt AEK Athens O19 het dinsdag 23 oktober 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Bayern Munchen O19.

Via de AEK Athens O19 - Bayern Munchen O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Athens O19 - Bayern Munchen O19 (0-4)

Het UEFA Youth League duel tussen AEK Athens O19 en Bayern Munchen O19 is onder leiding van scheidsrechter Duje Strukan geëindigd in een 0-4 overwinning voor Bayern Munchen O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door J. Zirkzee, waarmee Bayern U19 met 0-1 de leiding nam. Bayern U19 vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Zylla op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut volgde een derde treffer van Bayern U19, waarmee M. Shabani zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Bayern U19 in de 81e minuut, nadat A. Andersson de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Bayern Munchen O19.

LIVE AEK Athens O19 - Bayern Munchen O19 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Athens O19 - Bayern Munchen O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor C. Richards Bayern U19
43' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt J. Zirkzee Bayern U19 0-1
48' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor L. Mai Bayern U19
54' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt M. Zylla met assist van C. Richards Bayern U19 0-2
56' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt M. Shabani met assist van J. Zirkzee Bayern U19 0-3
60' Wissel AEK Athens U19 Wissel M. Tselios voor I. Sardelis AEK Athens U19
60' Wissel AEK Athens U19 Wissel T. Patrinos voor T. Machairas AEK Athens U19
64' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor A. Stiller Bayern U19
72' Wissel Bayern U19 Wissel R. Johansson voor M. Zylla Bayern U19
76' Wissel AEK Athens U19 Wissel K. Karavidas voor G. Tampas AEK Athens U19
77' Wissel Bayern U19 Wissel A. Andersson voor J. Zirkzee Bayern U19
81' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt A. Andersson met assist van M. Shabani Bayern U19 0-4
85' Wissel AEK Athens U19 Wissel G. Petousis voor C. Giousis AEK Athens U19
85' Wissel AEK Athens U19 Wissel A. Malissovas voor E. Christopoulos AEK Athens U19
86' Wissel Bayern U19 Wissel J. Kehl voor A. Lungwitz Bayern U19
88' Wissel Bayern U19 Wissel F. Daniliuc voor A. Stiller Bayern U19
91' Gele kaart AEK Athens U19 Gele kaart voor F. Mpotos AEK Athens U19
Video hoogtepunten en samenvatting AEK Athens O19 - Bayern Munchen O19
Opstellingen AEK Athens O19 - Bayern Munchen O19
De opstellingen van AEK Athens O19 en Bayern Munchen O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.