Nabeschouwing Barcelona O19 - Olympique Lyon O19 (3-2) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 2 april 2019 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Barcelona O19 het dinsdag 2 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Mini Estadi in Barcelona.

Via de Barcelona O19 - Olympique Lyon O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona O19 - Olympique Lyon O19 (3-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Barcelona O19 en Olympique Lyon O19 is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Barcelona O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door T. Matam, waarmee Olympique Lyon U19 met 0-1 de leiding nam. Barcelona U19 kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Monchu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette Anssumane Fati zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Barcelona U19 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen. In de 87e minuut scoorde Olympique Lyon U19 via R. Griffiths, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 94 minuten spelen wist Barcelona U19 via E. Coly de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Barcelona O19 dankzij een 3-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Barcelona O19 - Olympique Lyon O19 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona O19 - Olympique Lyon O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Monchu Barcelona U19
11' Doelpunt Olympique Lyon U19 Doelpunt T. Matam met assist van M. Caqueret Olympique Lyon U19 0-1
28' Gele kaart Olympique Lyon U19 Gele kaart voor T. Matam Olympique Lyon U19
55' Wissel Barcelona U19 Wissel Antonio Jesús voor Jandro Orellana Barcelona U19
57' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Monchu met assist van Óscar Mingueza Barcelona U19 1-1
61' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Anssumane Fati met assist van Óscar Mingueza Barcelona U19 2-1
65' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel A. Gouiri voor M. Cherki Olympique Lyon U19
69' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Anssumane Fati Barcelona U19
73' Wissel Barcelona U19 Wissel Nico González voor Monchu Barcelona U19
73' Wissel Barcelona U19 Wissel Nils Mortimer voor K. De La Fuente Barcelona U19
80' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel P. Devarrewaere voor Y. Soumaré Olympique Lyon U19
80' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel E. Coly voor H. Rafia Olympique Lyon U19
82' Wissel Barcelona U19 Wissel Carlos Polo voor Álex Collado Barcelona U19
83' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor A. Marqués Barcelona U19
86' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Antonio Jesús Barcelona U19
87' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel F. da Silva voor T. Matam Olympique Lyon U19
87' Doelpunt Olympique Lyon U19 Doelpunt R. Griffiths met assist van A. Minolien Olympique Lyon U19
89' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor R. Griffiths P. Kalulu Barcelona U19 2-2
92' Gele kaart Olympique Lyon U19 Gele kaart voor Álvaro Sanz Olympique Lyon U19
94' Penalty Barcelona U19 Penalty E. Coly Barcelona U19
95' Gele kaart Olympique Lyon U19 Gele kaart voor A. Marqués Olympique Lyon U19 3-2
98' Gele kaart Olympique Lyon U19 Gele kaart voor R. Griffiths Olympique Lyon U19