Nabeschouwing Barcelona O19 - Tottenham Hotspur O19 (0-2) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 11 december 2018 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Barcelona O19 het dinsdag 11 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Mini Estadi in Barcelona.

Via de Barcelona O19 - Tottenham Hotspur O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona O19 - Tottenham Hotspur O19 (0-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Barcelona O19 en Tottenham Hotspur O19 is onder leiding van scheidsrechter Antti Munukka geëindigd in een 0-2 overwinning voor Tottenham Hotspur O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door T. Parrott, waarmee Tottenham Hotspur U19 met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Tottenham Hotspur U19 opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het R. Richards die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Tottenham Hotspur U19.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Tottenham Hotspur O19.

LIVE Barcelona O19 - Tottenham Hotspur O19 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona O19 - Tottenham Hotspur O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Tottenham Hotspur U19 Gele kaart voor T. Oakley-Boothe Tottenham Hotspur U19
17' Doelpunt Tottenham Hotspur U19 Doelpunt T. Parrott met assist van P. Maghoma Tottenham Hotspur U19 0-1
34' Gele kaart Tottenham Hotspur U19 Gele kaart voor H. White Tottenham Hotspur U19
46' Wissel Barcelona U19 Wissel Moriba Kourouma voor Nico González Barcelona U19
46' Wissel Barcelona U19 Wissel Peque voor A. Marqués Barcelona U19
74' Wissel Tottenham Hotspur U19 Wissel A. Shashoua voor P. Maghoma Tottenham Hotspur U19
74' Wissel Barcelona U19 Wissel Iván Bravo voor Antonio Sola Barcelona U19
82' Wissel Barcelona U19 Wissel Nils Mortimer voor Anssumane Fati Barcelona U19
82' Wissel Barcelona U19 Wissel Sergi Serrano voor K. De La Fuente Barcelona U19
85' Gele kaart Tottenham Hotspur U19 Gele kaart voor D. Cirken Tottenham Hotspur U19
88' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Óscar Mingueza Barcelona U19
88' Wissel Tottenham Hotspur U19 Wissel R. Richards voor T. Parrott Tottenham Hotspur U19
89' Doelpunt Tottenham Hotspur U19 Doelpunt R. Richards met assist van J. Roles Tottenham Hotspur U19 0-2
90' Wissel Tottenham Hotspur U19 Wissel L. Binks voor D. Markanday Tottenham Hotspur U19
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona O19 - Tottenham Hotspur O19
Opstellingen Barcelona O19 - Tottenham Hotspur O19
De opstellingen van Barcelona O19 en Tottenham Hotspur O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.