Nabeschouwing Benfica O19 - Bayern Munchen O19 (3-0) || UEFA Youth League 2018/2019

Woensdag 19 september 2018 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Benfica O19 het woensdag 19 september 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Bayern Munchen O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Caixa Futebol Campus in Seixal.

Via de Benfica O19 - Bayern Munchen O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica O19 - Bayern Munchen O19 (3-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Benfica O19 en Bayern Munchen O19 is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 3-0 overwinning voor Benfica O19. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door G. Filipe J.18Ramos, waarmee Benfica U19 met 1-0 de leiding nam. Benfica U19 vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van João Filipe op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 3-0 eindigde in een overwinning voor Benfica O19.

LIVE Benfica O19 - Bayern Munchen O19 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica O19 - Bayern Munchen O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor Bayern U19
6' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor L. Mai Bayern U19
14' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt G. Filipe J.18Ramos met assist van Gonçalo Loureiro Benfica U19 1-0
37' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor M. Shabani Bayern U19
51' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor J. Stanisic Bayern U19
53' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor J. Meier Bayern U19
59' Wissel Bayern U19 Wissel R. Johansson voor A. Timossi Bayern U19
65' Wissel Benfica U19 Wissel Tomas Tavares voor Joao Ferreira Benfica U19
70' Wissel Bayern U19 Wissel P. Herrmann voor M. Shabani Bayern U19
72' Wissel Benfica U19 Wissel Diogo Machado voor Rony Santos Benfica U19
77' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Rafael Ramos Benfica U19
79' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor A. Stiller Bayern U19
80' Wissel Bayern U19 Wissel J. Butler voor M. Pudić Bayern U19
80' Wissel Bayern U19 Wissel B. Hollerbach voor J. Zirkzee Bayern U19
81' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Gonçalo Loureiro Benfica U19
83' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt João Filipe Benfica U19 2-0
86' Wissel Benfica U19 Wissel Luis Lopes voor Umaro Embaló Benfica U19
86' Wissel Benfica U19 Wissel Jair Tavares voor João Gomes Benfica U19
92' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor P. Herrmann Bayern U19
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica O19 - Bayern Munchen O19
Opstellingen Benfica O19 - Bayern Munchen O19
De opstellingen van Benfica O19 en Bayern Munchen O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.