Nabeschouwing Hertha O19 - Paris SG O19 (2-1) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 19 februari 2019 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Hertha O19 het dinsdag 19 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Paris SG O19.

Via de Hertha O19 - Paris SG O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hertha O19 - Paris SG O19 (2-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Hertha O19 en Paris SG O19 is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hertha O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door T. Pembele, waarmee Paris SG U19 met 0-1 de leiding nam. Hertha U19 kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Krebs, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette N. Zografakis zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hertha U19 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Hertha O19 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hertha O19 - Paris SG O19 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hertha O19 - Paris SG O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt T. Pembele met assist van T. Coulibaly Paris SG U19 0-1
59' Gele kaart Paris SG U19 Gele kaart voor T. Pembele Paris SG U19
62' Wissel Paris SG U19 Wissel O. Yaisien voor R. Providence Paris SG U19
74' Doelpunt Hertha U19 Doelpunt F. Krebs met assist van D. Jastrzembski Hertha U19 1-1
75' Wissel Hertha U19 Wissel M. Ramić voor R. Werthmüller Hertha U19
75' Wissel Paris SG U19 Wissel M. Oufella voor M. Kapo Paris SG U19
80' Wissel Hertha U19 Wissel E. Tamim voor M. Gurschke Hertha U19
81' Wissel Paris SG U19 Wissel Z. Larkeche voor R. Yapi Paris SG U19
82' Wissel Paris SG U19 Wissel A. Fressange voor T. Coulibaly Paris SG U19
85' Gele kaart Paris SG U19 Gele kaart voor R. Nya Paris SG U19
85' Doelpunt Hertha U19 Doelpunt N. Zografakis Hertha U19 2-1
94' Wissel Hertha U19 Wissel J. Michelbrink voor N. Zografakis Hertha U19
94' Wissel Hertha U19 Wissel P. Krüger voor D. Jastrzembski Hertha U19