Nabeschouwing Inter O19 - PSV O19 (3-0) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 11 december 2018 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Inter O19 het dinsdag 11 december 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen PSV O19.

Via de Inter O19 - PSV O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter O19 - PSV O19 (3-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Inter O19 en PSV O19 is onder leiding van scheidsrechter Rade Obrenović geëindigd in een 3-0 overwinning voor Inter O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door A. Adorante, waarmee Inter U19 met 1-0 de leiding nam. Inter U19 vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Rorič op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut volgde een derde treffer van Inter U19, waarmee F. Colidio zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rade Obrenović, waardoor Inter O19 dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Inter O19 - PSV O19 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter O19 - PSV O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor M. Pompetti Inter U19
36' Wissel Inter U19 Wissel R. Burgio voor N. Corrado Inter U19
42' Gele kaart PSV U19 Gele kaart voor A. Mendonça PSV U19
44' Gele kaart PSV U19 Gele kaart voor J. Piroe PSV U19
45' Gele kaart PSV U19 Gele kaart voor Z. Aboukhlal PSV U19
46' Wissel PSV U19 Wissel N. Thomas voor Y. Vertessen PSV U19
63' Gele kaart PSV U19 Gele kaart voor D. Timan PSV U19
64' Doelpunt Inter U19 Doelpunt A. Adorante met assist van M. Pompetti Inter U19 1-0
66' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor A. Adorante Inter U19
67' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor L. Gavioli Inter U19
67' Gele kaart PSV U19 Gele kaart voor T. Daverveld PSV U19
76' Wissel PSV U19 Wissel C. Madueke voor A. Mendonça PSV U19
79' Doelpunt Inter U19 Doelpunt M. Rorič met assist van A. Adorante Inter U19 2-0
80' Gele kaart PSV U19 Gele kaart voor D. Vos PSV U19
81' Doelpunt Inter U19 Doelpunt F. Colidio met assist van L. Gavioli Inter U19 3-0
83' Wissel Inter U19 Wissel E. Demirovic voor M. Pompetti Inter U19
84' Wissel Inter U19 Wissel D. Merola voor F. Colidio Inter U19
87' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor R. Burgio Inter U19
90' Wissel Inter U19 Wissel M. Ntube voor A. Adorante Inter U19
90' Wissel Inter U19 Wissel S. Mulattieri voor L. Gavioli Inter U19
94' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor D. Merola Inter U19
Video hoogtepunten en samenvatting Inter O19 - PSV O19
Opstellingen Inter O19 - PSV O19
De opstellingen van Inter O19 en PSV O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Inter O19 - PSV O19

Inter O19 en PSV O19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rade Obrenović en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Inter O19 en PSV O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Inter O19 0
Winst PSV O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter O19 op een 4e positie staat, terwijl we PSV O19 terugvinden op de 3e plaats.