Nabeschouwing Midtjylland O19 - Roma O19 (1-1) (4-2 na strafschoppen) || UEFA Youth League 2018/2019

Woensdag 20 februari 2019 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Midtjylland O19 het woensdag 20 februari 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Roma O19. De wedstrijd wordt gespeeld in MCH Arena in Herning.

Via de Midtjylland O19 - Roma O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Midtjylland O19 - Roma O19 (1-1) (4-2 na strafschoppen)

Het UEFA Youth League duel tussen Midtjylland O19 en Roma O19 is geëindigd in een overwinning voor Midtjylland O19. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Midtjylland O19 het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-2 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Roma U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van S. Pezzella. Een benutte penalty van C. Tengstedt in de 19e minuut zorgde er even later voor dat Midtjylland U19 weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-2 score in het voordeel van Midtjylland O19, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Midtjylland O19 - Roma O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Midtjylland O19 - Roma O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Roma U19 Doelpunt S. Pezzella met assist van A. Riccardi Roma U19 0-1
19' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor S. Pezzella Roma U19
19' Penalty Midtjylland U19 Penalty C. Tengstedt Midtjylland U19 1-1
27' Gele kaart Midtjylland U19 Gele kaart voor O. Jensen Midtjylland U19
51' Gele kaart Midtjylland U19 Gele kaart voor O. Olsen Midtjylland U19
56' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor E. Darboe Roma U19
64' Wissel Roma U19 Wissel L. DOrazio voor E. Darboe Roma U19
64' Wissel Roma U19 Wissel F. Galeazzi voor F. Bucri Roma U19
73' Wissel Midtjylland U19 Wissel C. Jensen voor G. Isaksen Midtjylland U19
77' Gele kaart Midtjylland U19 Gele kaart voor A. Martis Midtjylland U19
79' Wissel Roma U19 Wissel D. Trasciani voor V. Coccia Roma U19
82' Wissel Midtjylland U19 Wissel K. Hansen voor O. Jensen Midtjylland U19
82' Wissel Midtjylland U19 Wissel S. Odeh voor N. Dyhr Midtjylland U19
90' Wissel Roma U19 Wissel A. Santese voor S. Parodi Roma U19
90' Wissel Roma U19 Wissel L. Chierico voor G. Cangiano Roma U19
94' Wissel Midtjylland U19 Wissel T. Andersen voor J. Abubakar Midtjylland U19
1' Penalty gescoord in shootout Midtjylland U19 Penalty gescoord in shootout C. Jensen Midtjylland U19 1-0
1' Penalty gescoord in shootout Roma U19 Penalty gescoord in shootout A. Riccardi Roma U19 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Midtjylland U19 Penalty gescoord in shootout O. Olsen Midtjylland U19 2-1
2' Penalty gescoord in shootout Roma U19 Penalty gescoord in shootout R. Cargnelutti Roma U19 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Midtjylland U19 Penalty gescoord in shootout N. Madsen Midtjylland U19 3-2
3' Penalty gemist in shootout Roma U19 Penalty gemist in shootout L. DOrazio Roma U19
4' Penalty gescoord in shootout Midtjylland U19 Penalty gescoord in shootout Patrick Midtjylland U19 4-2
4' Penalty gemist in shootout Roma U19 Penalty gemist in shootout L. Chierico Roma U19