Nabeschouwing Plzen O19 - Roma O19 (2-4) || UEFA Youth League 2018/2019

Woensdag 12 december 2018 - 12:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Plzen O19 het woensdag 12 december 2018 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Roma O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Přeštice in Přeštice.

Via de Plzen O19 - Roma O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plzen O19 - Roma O19 (2-4)

Het UEFA Youth League duel tussen Plzen O19 en Roma O19 is onder leiding van scheidsrechter Filip Glova geëindigd in een 2-4 overwinning voor Roma O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van V. Mika zette Roma U19 op een 0-1 voorsprong in de 29e minuut van de wedstrijd. Een benutte penalty van K. Krátký in de 34e minuut zorgde er even later voor dat Plzen U19 weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 40e minuut zette V. Míka zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Plzen U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 41 minuten was het S. Gabriel die de bal in eigen doel werkte, waardoor Roma U19 op 2-2 kwam te staan. Roma U19 leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 48 minuten op voorsprong na een goal van A. Riccardi: 2-3. Na 85 minuten kon J. Selnar van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Plzen U19 het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 92e minuut was het Roma U19 dat via A. Riccardi de stand op 2-4 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Filip Glova bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Roma O19.

LIVE Plzen O19 - Roma O19 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plzen O19 - Roma O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor D. Trasciani Roma U19
26' Wissel Plzen U19 Wissel K. Krátký voor T. Arzberger Plzen U19
29' Eigen doelpunt Roma U19 Eigen doelpunt V. Mika A. Riccardi Roma U19 0-1
34' Penalty Plzen U19 Penalty K. Krátký Plzen U19 1-1
38' Gele kaart Plzen U19 Gele kaart voor L. Pihrt Plzen U19
39' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor A. Marcucci Roma U19
40' Doelpunt Plzen U19 Doelpunt V. Míka met assist van K. Žilák Plzen U19 2-1
41' Eigen doelpunt Roma U19 Eigen doelpunt S. Gabriel Roma U19 2-2
48' Doelpunt Roma U19 Doelpunt A. Riccardi met assist van L. DOrazio Roma U19 2-3
49' Wissel Roma U19 Wissel G. Cangiano voor F. Bucri Roma U19
57' Gele kaart Plzen U19 Gele kaart voor K. Žilák Plzen U19
61' Wissel Plzen U19 Wissel D. Kraml voor V. Uzlík Plzen U19
75' Gele kaart Plzen U19 Gele kaart voor J. Selnar Plzen U19
76' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor R. Cargnelutti Roma U19
78' Wissel Plzen U19 Wissel P. Hezoucky voor L. Pihrt Plzen U19
78' Wissel Plzen U19 Wissel R. Hranáč voor J. Pek Plzen U19
80' Wissel Roma U19 Wissel L. Chierico voor J. Greco Roma U19
83' Gele kaart Plzen U19 Gele kaart voor P. Hezoucky Plzen U19
85' Tweede gele kaart Plzen U19 Tweede gele kaart voor J. Selnar Plzen U19
91' Wissel Roma U19 Wissel V. Coccia voor L. DOrazio Roma U19
92' Doelpunt Roma U19 Doelpunt A. Riccardi met assist van S. Parodi Roma U19 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Plzen O19 - Roma O19
Opstellingen Plzen O19 - Roma O19
De opstellingen van Plzen O19 en Roma O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.