Nabeschouwing Ajax O19 - Valencia O19 (1-1) || UEFA Youth League 2019/2020

Dinsdag 10 december 2019 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Ajax O19 het dinsdag 10 december 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Valencia O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Duivendrecht.

Via de Ajax O19 - Valencia O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax O19 - Valencia O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2019/2020 wedstrijd tussen Ajax O19 en Valencia O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door J. Contell, waarmee Valencia U19 met 0-1 de leiding nam. Ajax U19 kwam na 69 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Y. Regeer, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Ajax O19 - Valencia O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax O19 - Valencia O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Valencia U19 Gele kaart voor J. Contell Valencia U19
38' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor S. Van Der Sloot Ajax U19
50' Doelpunt Valencia U19 Doelpunt J. Contell met assist van I. Garre Valencia U19 0-1
53' Wissel Ajax U19 Wissel T. Douglas voor K. Taylor Ajax U19
59' Wissel Ajax U19 Wissel D. Warmerdam voor N. Kasanwirjo Ajax U19
69' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt Y. Regeer Ajax U19 1-1
70' Wissel Valencia U19 Wissel F. Perez voor Y. Musah Valencia U19
70' Wissel Valencia U19 Wissel N. Ndombasi voor I. Garre Valencia U19
75' Gele kaart Valencia U19 Gele kaart voor J. Q. Sierra Valencia U19
77' Wissel Ajax U19 Wissel J. Pinas voor D. Dostanic Ajax U19
77' Wissel Ajax U19 Wissel C. Rasmussen voor J. Pynadath Ajax U19
78' Gele kaart Valencia U19 Gele kaart voor J. Escobar Valencia U19
78' Wissel Valencia U19 Wissel C. A. Pallares voor G. Alonso Valencia U19
88' Wissel Valencia U19 Wissel B. A. Val voor X. Estacio Valencia U19
88' Wissel Valencia U19 Wissel J. D. Menargues Manzanarez voor J. Q. Sierra Valencia U19
95' Gele kaart Valencia U19 Gele kaart voor K. Koindredi Valencia U19
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax O19 - Valencia O19
Opstellingen Ajax O19 - Valencia O19
De opstellingen van Ajax O19 en Valencia O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Ajax O19 - Valencia O19

Ajax O19 en Valencia O19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giorgi Kruashvili en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ajax O19 en Valencia O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 2 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ajax O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Ajax O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Valencia O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Ajax O19 1
Winst Valencia O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ajax O19 op een 1e positie staat, terwijl we Valencia O19 terugvinden op de 4e plaats.