Nabeschouwing Atalanta U19 - Dinamo Zagreb O19 (2-0) || UEFA Youth League 2019/2020

Dinsdag 26 november 2019 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Atalanta U19 het dinsdag 26 november 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Centro Sportivo Bortolotti 1 in Zingonia Ciserano.

Via de Atalanta U19 - Dinamo Zagreb O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta U19 - Dinamo Zagreb O19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Atalanta U19 en Dinamo Zagreb O19 is onder leiding van scheidsrechter Juri Frischer geëindigd in een 2-0 overwinning voor Atalanta U19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door A. Cortinovis, waarmee Atalanta U19 met 1-0 de leiding nam. Atalanta U19 vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Gyabuaa op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Atalanta U19.

LIVE Atalanta U19 - Dinamo Zagreb O19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta U19 - Dinamo Zagreb O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Atalanta U19 Gele kaart voor A. Traore Atalanta U19
44' Gele kaart Dinamo Zagreb U19 Gele kaart voor B. Karrica Dinamo Zagreb U19
58' Doelpunt Atalanta U19 Doelpunt A. Cortinovis met assist van A. Traore Atalanta U19 1-0
59' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel E. Julardzija voor N. Jankovic Dinamo Zagreb U19
61' Doelpunt Atalanta U19 Doelpunt M. Gyabuaa met assist van N. Cambiaghi Atalanta U19 2-0
65' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel J. Jurcec voor B. Karrica Dinamo Zagreb U19
72' Gele kaart Dinamo Zagreb U19 Gele kaart voor A. Marin Dinamo Zagreb U19
75' Gele kaart Atalanta U19 Gele kaart voor N. Cambiaghi Atalanta U19
79' Wissel Atalanta U19 Wissel D. Ghislandi voor N. Cambiaghi Atalanta U19
79' Wissel Atalanta U19 Wissel S. Finardi voor A. Cortinovis Atalanta U19
82' Gele kaart Dinamo Zagreb U19 Gele kaart voor E. Julardzija Dinamo Zagreb U19
92' Wissel Atalanta U19 Wissel N. Ghisleni voor R. Piccoli Atalanta U19
95' Gele kaart Atalanta U19 Gele kaart voor J. Da Riva Atalanta U19
95' Gele kaart Dinamo Zagreb U19 Gele kaart voor L. Sipos Dinamo Zagreb U19
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta U19 - Dinamo Zagreb O19
Opstellingen Atalanta U19 - Dinamo Zagreb O19
De opstellingen van Atalanta U19 en Dinamo Zagreb O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.