Nabeschouwing Atl. Madrid O19 - Lokomotiv Moskou O19 (3-0) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 11 december 2019 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Atl. Madrid O19 het woensdag 11 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atl. Madrid O19 - Lokomotiv Moskou O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atl. Madrid O19 - Lokomotiv Moskou O19 (3-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Atl. Madrid O19 en Lokomotiv Moskou O19 is onder leiding van scheidsrechter Loukas Soteriou geëindigd in een 3-0 overwinning voor Atl. Madrid O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor T. Baraboshkin van Lokomotiv Moskva U19. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 46e minuut het veld moest verlaten. Een penalty zorgde er later in de 73e minuut voor dat Atl. Madrid U19 via Quintana Nacho op 1-0 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Atl. Madrid U19 via een goal van M. Tenas in de 80e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 88e minuut volgde een derde treffer van Atl. Madrid U19, waarmee A. Maldonado zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Loukas Soteriou, waardoor Atl. Madrid O19 dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Atl. Madrid O19 - Lokomotiv Moskou O19 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atl. Madrid O19 - Lokomotiv Moskou O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Lokomotiv Moskva U19 Gele kaart voor T. Baraboshkin Lokomotiv Moskva U19
46' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor F. Medrano Atl. Madrid U19
46' Tweede gele kaart Lokomotiv Moskva U19 Tweede gele kaart voor T. Baraboshkin Lokomotiv Moskva U19
55' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel C. Mosquera voor F. Gutierez Atl. Madrid U19
55' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel Quintana Nacho voor M. Soriano Atl. Madrid U19
59' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor O. Castro Atl. Madrid U19
59' Wissel Lokomotiv Moskva U19 Wissel T. Suleimanov voor N. Khlynov Lokomotiv Moskva U19
63' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel M. Tenas voor A. Salido Atl. Madrid U19
63' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel I. Navarro voor O. Castro Atl. Madrid U19
69' Gele kaart Lokomotiv Moskva U19 Gele kaart voor T. Suleimanov Lokomotiv Moskva U19
72' Gele kaart Lokomotiv Moskva U19 Gele kaart voor I. Petukhov Lokomotiv Moskva U19
73' Penalty Atl. Madrid U19 Penalty Quintana Nacho Atl. Madrid U19 1-0
74' Wissel Lokomotiv Moskva U19 Wissel A. Chernyy voor I. Petukhov Lokomotiv Moskva U19
78' Wissel Lokomotiv Moskva U19 Wissel N. Sharkov voor G. Osnov Lokomotiv Moskva U19
78' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel G. Perez voor J. Hyjek Atl. Madrid U19
80' Doelpunt Atl. Madrid U19 Doelpunt M. Tenas met assist van G. Perez Atl. Madrid U19 2-0
88' Doelpunt Atl. Madrid U19 Doelpunt A. Maldonado met assist van Quintana Nacho Atl. Madrid U19 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Atl. Madrid O19 - Lokomotiv Moskou O19
Opstellingen Atl. Madrid O19 - Lokomotiv Moskou O19

Voorbeschouwing Atl. Madrid O19 - Lokomotiv Moskou O19

Atl. Madrid O19 en Lokomotiv Moskou O19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Loukas Soteriou en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atl. Madrid O19 en Lokomotiv Moskou O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 1 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atl. Madrid O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Atl. Madrid O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lokomotiv Moskou O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atl. Madrid O19 1
Winst Lokomotiv Moskou O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atl. Madrid O19 op een 2e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou O19 terugvinden op de 3e plaats.