Nabeschouwing Bayer Leverkusen O19 - Juventus O19 (0-5) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 11 december 2019 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Bayer Leverkusen O19 het woensdag 11 december 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Juventus O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Ulrich-Haberland-Stadion in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen O19 - Juventus O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen O19 - Juventus O19 (0-5)

Het UEFA Youth League duel tussen Bayer Leverkusen O19 en Juventus O19 is onder leiding van scheidsrechter Admir Šehović geëindigd in een 0-5 overwinning voor Juventus O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door C. M. Da Graca, waarmee Juventus U19 met 0-1 de leiding nam. Juventus U19 vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Kaly Sene op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van Juventus U19, waarmee E. Petrelli zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Juventus U19 geen gas terug, waardoor in de 66e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van N. Sekulov. In de 92e minuut werd A. Azhil van Bayer Leverkusen U19 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Juventus U19 met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 95e minuut werd de stand op 0-5 gezet na een benutte penalty van Juventus U19 speler .

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Admir Šehović bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Juventus O19.

LIVE Bayer Leverkusen O19 - Juventus O19 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen O19 - Juventus O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Bayer Leverkusen U19 Gele kaart voor S. Funger Bayer Leverkusen U19
32' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor K. De Winter Juventus U19
40' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt C. M. Da Graca met assist van M. Kaly Sene Juventus U19 0-1
44' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt M. Kaly Sene met assist van A. Riccio Juventus U19 0-2
46' Wissel Juventus U19 Wissel E. Petrelli voor M. Kaly Sene Juventus U19
46' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel H. Anapak voor M. Wolf Bayer Leverkusen U19
46' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel K. Sarpei voor C. Turkmen Bayer Leverkusen U19
49' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt E. Petrelli met assist van C. M. Da Graca Juventus U19 0-3
51' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel L. Urbig voor M. Johnen Bayer Leverkusen U19
53' Gele kaart Bayer Leverkusen U19 Gele kaart voor M. Lamti Bayer Leverkusen U19
62' Wissel Juventus U19 Wissel N. Savona voor M. Anzolin Juventus U19
62' Wissel Juventus U19 Wissel F. Tongya voor F. Ranocchia Juventus U19
66' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt N. Sekulov Juventus U19 0-4
66' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel M. Alexa voor L. Gaedicke Bayer Leverkusen U19
71' Wissel Juventus U19 Wissel F. Fiumano voor R. Bandeira Juventus U19
71' Wissel Juventus U19 Wissel F. Miretti voor G. Leone Juventus U19
83' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel Y. Schlosser voor A. Fesenmeyer Bayer Leverkusen U19
92' Rode kaart Bayer Leverkusen U19 Rode kaart voor A. Azhil Bayer Leverkusen U19
95' Penalty Juventus U19 Penalty Juventus U19 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen O19 - Juventus O19
Opstellingen Bayer Leverkusen O19 - Juventus O19

Voorbeschouwing Bayer Leverkusen O19 - Juventus O19

Bayer Leverkusen O19 en Juventus O19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Admir Šehović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayer Leverkusen O19 en Juventus O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 1 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Juventus O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bayer Leverkusen O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bayer Leverkusen O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bayer Leverkusen O19 0
Winst Juventus O19 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayer Leverkusen O19 op een 4e positie staat, terwijl we Juventus O19 terugvinden op de 1e plaats.