Nabeschouwing Benfica O19 - Liverpool O19 (4-1) || UEFA Youth League 2019/2020

Dinsdag 3 maart 2020 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Benfica O19 het dinsdag 3 maart 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Caixa Futebol Campus in Seixal.

Via de Benfica O19 - Liverpool O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica O19 - Liverpool O19 (4-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Benfica O19 en Liverpool O19 is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 4-1 overwinning voor Benfica O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door G. Ramos, waarmee Benfica U19 met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 22e minuut voor dat Benfica U19 via T. Dantas op 2-0 kwam te staan. In de 26e minuut volgde een derde treffer van Benfica U19, waarmee N. Tavares zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 38 minuten deed T. Morton iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Liverpool U19 werd verkleind tot 3-1. Benfica U19 kreeg een penalty toegewezen in de 46e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond T. Dantas die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 3-1 tussenstand op het scorebord bleef staan. In de 59e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het G. Ramos die namens Benfica U19 het net wist te raken. Na 72 minuten werd S. van den Berg van Liverpool U19 met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor Liverpool U19 het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen. In de 92e minuut werd opnieuw een rode kaart getrokken. Dit keer moest L. Clarkson van Liverpool U19 vroegtijdig het veld verlaten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Michael Fabbri bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Benfica O19.

LIVE Benfica O19 - Liverpool O19 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica O19 - Liverpool O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt G. Ramos met assist van T. Dantas Benfica U19 1-0
22' Penalty Benfica U19 Penalty T. Dantas Benfica U19 2-0
26' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt N. Tavares Benfica U19 3-0
33' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor N. Tavares Benfica U19
38' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt T. Morton met assist van H. Elliott Liverpool U19 3-1
38' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor L. Kokubo Benfica U19
38' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor H. Elliott Liverpool U19
46' Penalty gemist Benfica U19 Penalty gemist T. Dantas Benfica U19
59' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt G. Ramos Benfica U19 4-1
65' Wissel Benfica U19 Wissel F. M. Nicolacia da Cruz voor F. Baptista Benfica U19
65' Wissel Benfica U19 Wissel H. P. Araujo voor R. Camara Benfica U19
71' Wissel Liverpool U19 Wissel F. ORourke voor J. Bearne Liverpool U19
71' Wissel Liverpool U19 Wissel R. Savage voor T. Morton Liverpool U19
72' Rode kaart Liverpool U19 Rode kaart voor S. van den Berg Liverpool U19
73' Wissel Benfica U19 Wissel J. Sarmiento voor T. Dantas Benfica U19
84' Wissel Liverpool U19 Wissel C. Bradley voor L. Longstaff Liverpool U19
86' Wissel Benfica U19 Wissel T. Araujo voor P. Alvaro Benfica U19
86' Wissel Benfica U19 Wissel S. L. Robalo Pedro voor T. Gouveia Benfica U19
90' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor K. Hoever Liverpool U19
92' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor R. Brito Benfica U19
92' Rode kaart Liverpool U19 Rode kaart voor L. Clarkson Liverpool U19
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica O19 - Liverpool O19
Opstellingen Benfica O19 - Liverpool O19
De opstellingen van Benfica O19 en Liverpool O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.