Nabeschouwing Benfica O19 - Zenit U19 (1-0) || UEFA Youth League 2019/2020

Dinsdag 10 december 2019 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Benfica O19 het dinsdag 10 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Zenit U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Caixa Futebol Campus in Seixal.

Via de Benfica O19 - Zenit U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica O19 - Zenit U19 (1-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Benfica O19 en Zenit U19 is onder leiding van scheidsrechter Matthew De Gabriele geëindigd in een 1-0 overwinning voor Benfica O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van D. Odoevski zette Benfica U19 op een 1-0 voorsprong in de 59e minuut van de wedstrijd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Benfica O19 uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Benfica O19 - Zenit U19 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica O19 - Zenit U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Zenit U19 Gele kaart voor N. Simdyankin Zenit U19
43' Gele kaart Zenit U19 Gele kaart voor M. Smirnov Zenit U19
46' Wissel Benfica U19 Wissel G. Sousa voor J. Tavares Benfica U19
51' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor R. Rodrigues Benfica U19
57' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor G. Sousa Benfica U19
59' Eigen doelpunt Benfica U19 Eigen doelpunt D. Odoevski Benfica U19 1-0
61' Wissel Benfica U19 Wissel Duk voor T. Araujo Benfica U19
66' Wissel Zenit U19 Wissel I. Korshunov voor N. Simdyankin Zenit U19
66' Wissel Zenit U19 Wissel I. Bychkov voor K. Kravtsov Zenit U19
69' Wissel Benfica U19 Wissel D. Nascimento voor F. Baptista Benfica U19
69' Wissel Benfica U19 Wissel P. Bernardo voor R. Camara Benfica U19
73' Wissel Zenit U19 Wissel D. Knyazev voor V. Simutenkov Zenit U19
82' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor D. Nascimento Benfica U19
84' Wissel Zenit U19 Wissel I. Vorobyev voor G. Karginov Zenit U19
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica O19 - Zenit U19
Opstellingen Benfica O19 - Zenit U19

Voorbeschouwing Benfica O19 - Zenit U19

Benfica O19 en Zenit U19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matthew De Gabriele en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica O19 en Zenit U19 in de UEFA Youth League vond plaats op 2 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Benfica O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Zenit U19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Benfica O19 1
Winst Zenit U19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica O19 op een 1e positie staat, terwijl we Zenit U19 terugvinden op de 4e plaats.