Nabeschouwing Chelsea O19 - Lille U19 (1-1) || UEFA Youth League 2019/2020

Dinsdag 10 december 2019 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Chelsea O19 het dinsdag 10 december 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Lille U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Cobham Training Centre in Stoke d'Abernon.

Via de Chelsea O19 - Lille U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea O19 - Lille U19 (1-1)

De UEFA Youth League 2019/2020 wedstrijd tussen Chelsea O19 en Lille U19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door D. Rankine, waarmee Chelsea U19 met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Lille U19 het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk S. Ramet die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Chelsea O19 - Lille U19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea O19 - Lille U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt D. Rankine Chelsea U19 1-0
36' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor J. Haigh Chelsea U19
40' Gele kaart Lille U19 Gele kaart voor J. Ngoya Lille U19
49' Wissel Lille U19 Wissel R. Baptiste voor N. Innocenti Lille U19
64' Wissel Lille U19 Wissel S. Ramet voor F. Cogalan Lille U19
66' Wissel Chelsea U19 Wissel S. Iling voor J. Wakely Chelsea U19
66' Wissel Chelsea U19 Wissel J. Brooking voor D. Rankine Chelsea U19
71' Gele kaart Lille U19 Gele kaart voor A. Z. Bangoura Lille U19
76' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor G. Nunn Chelsea U19
77' Wissel Lille U19 Wissel I. Karamoko voor E. Bardeli Lille U19
78' Wissel Lille U19 Wissel J. Longonda voor S. Yakine Lille U19
79' Wissel Chelsea U19 Wissel C. Wiggett voor S. Mcclelland Chelsea U19
79' Wissel Chelsea U19 Wissel B. Humphreys voor J. Aina Chelsea U19
80' Wissel Chelsea U19 Wissel M. Peart-Harris voor T. Ballo Chelsea U19
88' Doelpunt Lille U19 Doelpunt S. Ramet met assist van I. Karamoko Lille U19 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea O19 - Lille U19
Opstellingen Chelsea O19 - Lille U19
De opstellingen van Chelsea O19 en Lille U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.