Nabeschouwing Lille U19 - Valencia O19 (1-0) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 23 oktober 2019 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Lille U19 het woensdag 23 oktober 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Valencia O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Complexe Sportif de Luchin in Camphin-en-Pévèle.

Via de Lille U19 - Valencia O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille U19 - Valencia O19 (1-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Lille U19 en Valencia O19 is onder leiding van scheidsrechter Vilhjálmur Alvar Thórarinsson geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lille U19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door N. Fatar, waarmee Lille U19 met 1-0 de leiding nam. In de 90e minuut kreeg J. Longonda van Lille U19 voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Lille U19 de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 91e minuut moest Valencia U19 verder met een man minder nadat H. Guillamon Sanmartin een rode kaart had gekregen. Het lukte Lille U19 in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Lille U19.

LIVE Lille U19 - Valencia O19 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille U19 - Valencia O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Lille U19 Doelpunt N. Fatar met assist van J. Mouaddib Lille U19 1-0
63' Wissel Valencia U19 Wissel J. Vazquez voor D. Ruiz Valencia U19
63' Wissel Valencia U19 Wissel X. Estacio voor Pascu Valencia U19
63' Wissel Valencia U19 Wissel C. M. Perez Sanchez voor P. Gozalbez Valencia U19
64' Wissel Lille U19 Wissel J. Longonda voor F. Cogalan Lille U19
75' Wissel Valencia U19 Wissel F. Magraner voor N. Ndombasi Valencia U19
79' Wissel Lille U19 Wissel J. Ngoya voor J. Mouaddib Lille U19
89' Gele kaart Lille U19 Gele kaart voor J. Longonda Lille U19
90' Tweede gele kaart Lille U19 Tweede gele kaart voor J. Longonda Lille U19
91' Rode kaart Valencia U19 Rode kaart voor H. Guillamon Sanmartin Valencia U19
94' Wissel Lille U19 Wissel F. Ouattara voor N. Fatar Lille U19
Video hoogtepunten en samenvatting Lille U19 - Valencia O19
Opstellingen Lille U19 - Valencia O19
De opstellingen van Lille U19 en Valencia O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Lille U19 - Valencia O19

Lille U19 en Valencia O19 treffen elkaar in de 3e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vilhjálmur Alvar Thórarinsson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lille U19 en Valencia O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Lille U19 0
Winst Valencia O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille U19 op een 2e positie staat, terwijl we Valencia O19 terugvinden op de 3e plaats.