Nabeschouwing Napoli O19 - Salzburg O19 (1-5) || UEFA Youth League 2019/2020

Dinsdag 5 november 2019 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Napoli O19 het dinsdag 5 november 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pasquale Ianniello in Frattamaggiore.

Via de Napoli O19 - Salzburg O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli O19 - Salzburg O19 (1-5)

Het UEFA Youth League duel tussen Napoli O19 en Salzburg O19 is onder leiding van scheidsrechter Dumitru Muntean geëindigd in een 1-5 overwinning voor Salzburg O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door N. Seiwald, waarmee Salzburg U19 met 0-1 de leiding nam. Salzburg U19 vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Phelipe op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Salzburg U19, waarmee D. Affengruber zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

L. Sucic zette Salzburg U19 even later op 0-4 nadat hij een door scheidsrechter Dumitru Muntean toegekende penalty wist te benutten. Na 70 minuten wist Napoli U19 eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van G. Gaetano bracht het de achterstand terug tot 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 75e minuut en kwam op naam te staan van Salzburg U19 speler B. Sesko, die daarmee tekende voor de 1-5. Na 92 minuten moest Napoli U19 speler D. Costanzo het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Napoli U19 de wedstrijd uit moest spelen met een man minder.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Dumitru Muntean bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Salzburg O19.

LIVE Napoli O19 - Salzburg O19 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli O19 - Salzburg O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt N. Seiwald Salzburg U19 0-1
28' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt L. Phelipe met assist van T. Anselm Salzburg U19 0-2
42' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt D. Affengruber Salzburg U19 0-3
46' Wissel Salzburg U19 Wissel A. Oroz voor D. Affengruber Salzburg U19
46' Wissel Salzburg U19 Wissel A. Prass voor N. Seiwald Salzburg U19
49' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor R. Virgilio Napoli U19
50' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor A. Mancino Napoli U19
53' Penalty Salzburg U19 Penalty L. Sucic Salzburg U19 0-4
62' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor G. Gaetano Napoli U19
63' Wissel Napoli U19 Wissel D. Costanzo voor C. Manzi Napoli U19
63' Wissel Napoli U19 Wissel G. Ceparano voor A. Esposito Napoli U19
65' Wissel Salzburg U19 Wissel M. Kjaergaard voor L. Sucic Salzburg U19
66' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor D. Costanzo Napoli U19
70' Doelpunt Napoli U19 Doelpunt G. Gaetano met assist van G. Vrakas Napoli U19 1-4
70' Wissel Salzburg U19 Wissel F. Windhager voor A. Dedic Salzburg U19
71' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor P. Pokorny Salzburg U19
75' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt B. Sesko met assist van M. Kjaergaard Salzburg U19 1-5
76' Wissel Napoli U19 Wissel L. Sgarbi voor A. Mancino Napoli U19
76' Wissel Napoli U19 Wissel S. Zanon voor G. Vrakas Napoli U19
78' Wissel Salzburg U19 Wissel T. Berger voor T. Anselm Salzburg U19
84' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor M. Kjaergaard Salzburg U19
90' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor F. Marrazzo Napoli U19
92' Tweede gele kaart Napoli U19 Tweede gele kaart voor D. Costanzo Napoli U19
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli O19 - Salzburg O19
Opstellingen Napoli O19 - Salzburg O19
De opstellingen van Napoli O19 en Salzburg O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Napoli O19 - Salzburg O19

Napoli O19 en Salzburg O19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dumitru Muntean en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli O19 en Salzburg O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 23 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Salzburg O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Napoli O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Napoli O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Napoli O19 0
Winst Salzburg O19 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli O19 op een 4e positie staat, terwijl we Salzburg O19 terugvinden op de 2e plaats.