Nabeschouwing Sheriff O19 - Crvena Zvezda O19 (0-0) (2-4 na strafschoppen) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 12 februari 2020 - 17:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Sheriff O19 het woensdag 12 februari 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Malaya Sportivnaya Arena in St. Petersburg.

Via de Sheriff O19 - Crvena Zvezda O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheriff O19 - Crvena Zvezda O19 (0-0) (2-4 na strafschoppen)

Het UEFA Youth League duel tussen Sheriff O19 en Crvena Zvezda O19 is onder leiding van scheidsrechter Adam Farkas geëindigd in een overwinning voor Crvena Zvezda O19. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Crvena Zvezda O19 het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Qua balbezit waren Sheriff O19 en Crvena Zvezda O19 gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Crvena Zvezda O19 kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

LIVE Sheriff O19 - Crvena Zvezda O19 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheriff O19 - Crvena Zvezda O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

66' Wissel Sheriff U19 Wissel N. Covali voor T. Gheorghiu Sheriff U19
66' Wissel Sheriff U19 Wissel N. Holodov voor E. Ojehovschii Sheriff U19
77' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel V. Miletic voor M. Novakovic Crvena Zvezda U19
87' Wissel Sheriff U19 Wissel A. Ivanov voor I. Danilov Sheriff U19
88' Gele kaart Sheriff U19 Gele kaart voor N. Holodov Sheriff U19
91' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel M. Lazetic voor N. Njamculovic Crvena Zvezda U19
92' Gele kaart Crvena Zvezda U19 Gele kaart voor N. Savic Crvena Zvezda U19
93' Wissel Sheriff U19 Wissel A. Samoilenco voor M. Cioban Sheriff U19
1' Penalty gescoord in shootout Crvena Zvezda U19 Penalty gescoord in shootout B. Burmaz Crvena Zvezda U19 0-1
1' Penalty gemist in shootout Sheriff U19 Penalty gemist in shootout E. Cesnocov Sheriff U19
2' Penalty gescoord in shootout Crvena Zvezda U19 Penalty gescoord in shootout A. Matic Crvena Zvezda U19 0-2
2' Penalty gescoord in shootout Sheriff U19 Penalty gescoord in shootout E. Gliga Sheriff U19 1-2
3' Penalty gescoord in shootout Crvena Zvezda U19 Penalty gescoord in shootout U. Blagojevic Crvena Zvezda U19 1-3
3' Penalty gescoord in shootout Sheriff U19 Penalty gescoord in shootout D. Macalici Sheriff U19 2-3
4' Penalty gescoord in shootout Crvena Zvezda U19 Penalty gescoord in shootout S. Mitrovic Crvena Zvezda U19 2-4
4' Penalty gemist in shootout Sheriff U19 Penalty gemist in shootout D. Ignatov Sheriff U19
Video hoogtepunten en samenvatting Sheriff O19 - Crvena Zvezda O19
Opstellingen Sheriff O19 - Crvena Zvezda O19
De opstellingen van Sheriff O19 en Crvena Zvezda O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.