Nabeschouwing Real Madrid O19 - Inter O19 (2-1) || UEFA Youth League 2021/2022

Dinsdag 7 december 2021 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Real Madrid O19 het dinsdag 7 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Inter O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Alfredo Di Stéfano in Madrid.

Via de Real Madrid O19 - Inter O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid O19 - Inter O19 (2-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Real Madrid O19 en Inter O19 is onder leiding van scheidsrechter Eric Lambrechts geëindigd in een 2-1 overwinning voor Real Madrid O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 7 minuten. David González maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Real Madrid U19 vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Inter U19 kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Abiuso, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette Óscar Aranda zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Real Madrid U19 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Eric Lambrechts, waardoor Real Madrid O19 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Real Madrid O19 - Inter O19 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid O19 - Inter O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Penalty Real Madrid U19 Penalty David González Real Madrid U19 1-0
38' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor F. Nunziatini Inter U19
46' Wissel Inter U19 Wissel D. Curatolo voor L. Peschetola Inter U19
54' Doelpunt Inter U19 Doelpunt F. Abiuso Inter U19 1-1
64' Wissel Real Madrid U19 Wissel Manuel Ángel voor Mario Martín Real Madrid U19
65' Wissel Real Madrid U19 Wissel Álvaro Rodríguez voor Isra Sala Real Madrid U19
65' Wissel Real Madrid U19 Wissel Óscar Aranda voor Bruno Iglesias Real Madrid U19
67' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor Ferrán Ruiz Real Madrid U19
68' Wissel Inter U19 Wissel S. Grygar voor F. Nunziatini Inter U19
68' Wissel Inter U19 Wissel A. Sarr voor F. Abiuso Inter U19
72' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt Óscar Aranda met assist van Manuel Ángel Real Madrid U19 2-1
73' Wissel Real Madrid U19 Wissel Alejandro Jiménez voor Ferrán Ruiz Real Madrid U19
80' Wissel Real Madrid U19 Wissel T. Nakai voor David González Real Madrid U19
82' Wissel Inter U19 Wissel E. Owusu voor M. Sangalli Inter U19
88' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor Raúl Real Madrid U19
88' Wissel Inter U19 Wissel A. Stankovic voor G. Fabbian Inter U19
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid O19 - Inter O19
Opstellingen Real Madrid O19 - Inter O19
De opstellingen van Real Madrid O19 en Inter O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Real Madrid O19 - Inter O19

Real Madrid O19 en Inter O19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eric Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid O19 en Inter O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 15 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Real Madrid O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Inter O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Madrid O19 1
Winst Inter O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid O19 op een 2e positie staat, terwijl we Inter O19 terugvinden op de 1e plaats.