Nabeschouwing Wolfsburg O19 - Lille U19 (0-3) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 8 december 2021 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Wolfsburg O19 het woensdag 8 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lille U19. De wedstrijd wordt gespeeld in AOK Stadion in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg O19 - Lille U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg O19 - Lille U19 (0-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Wolfsburg O19 en Lille U19 is onder leiding van scheidsrechter Juxhin Xhaja geëindigd in een 0-3 overwinning voor Lille U19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lille U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van E. Mpembele Boula. Lille U19 vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Bica op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was K. Auvray van Lille U19 die de 0-3 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Juxhin Xhaja, waardoor Lille U19 dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wolfsburg O19 - Lille U19 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg O19 - Lille U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Lille U19 Doelpunt E. Mpembele Boula met assist van J. Bica Lille U19 0-1
44' Gele kaart Lille U19 Gele kaart voor N. Buayi-Kiala Lille U19
60' Wissel Wolfsburg U19 Wissel A. Doci voor G. H. Phong Wolfsburg U19
60' Wissel Wolfsburg U19 Wissel M. Brkic voor M. Meier Wolfsburg U19
62' Doelpunt Lille U19 Doelpunt J. Bica met assist van J. Longonda Lille U19 0-2
64' Gele kaart Wolfsburg U19 Gele kaart voor A. Doci Wolfsburg U19
74' Wissel Wolfsburg U19 Wissel C. Ostergaard voor E. Patut Wolfsburg U19
74' Wissel Wolfsburg U19 Wissel E. Sehic voor D. Nuhanovic Wolfsburg U19
80' Wissel Lille U19 Wissel T. Vromant voor J. Bica Lille U19
88' Wissel Lille U19 Wissel K. Auvray voor J. Longonda Lille U19
88' Gele kaart Lille U19 Gele kaart voor Lille U19
88' Wissel Lille U19 Wissel A. Messoussa voor E. Mpembele Boula Lille U19
92' Wissel Lille U19 Wissel A. Faiz voor C. Mabanza Lille U19
92' Wissel Lille U19 Wissel L. Yoro voor R. Baptiste Lille U19
93' Doelpunt Lille U19 Doelpunt K. Auvray Lille U19 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg O19 - Lille U19
Opstellingen Wolfsburg O19 - Lille U19
De opstellingen van Wolfsburg O19 en Lille U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Wolfsburg O19 - Lille U19

Wolfsburg O19 en Lille U19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juxhin Xhaja en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolfsburg O19 en Lille U19 in de UEFA Youth League vond plaats op 14 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille U19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lille U19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Wolfsburg O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Wolfsburg O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Wolfsburg O19 0
Winst Lille U19 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolfsburg O19 op een 4e positie staat, terwijl we Lille U19 terugvinden op de 3e plaats.